Nagytudású anyósom szerint nekem jövő ősszel vissza kell menni melózni. Babám most lesz 2hónapos?
Mégis miért foglalkozol vele, mit mond anyósod, ha TE nem azt szeretnéd csinálni???
Maradj otthon a picivel, élvezd a vele együtt töltött időt, anyósnak meg mondd meg, hogy eszed ágába sincs elmenni az egy éves gyerek mellől sehová...
Ennyi.
Ja és MINDIG ugyanazt válaszold, ahányszor erről beszél, akkor hamar elunja majd...
dehogy kell, hza akarsz életed végéig is otthon maradhatsz, nem KELL dolgozni!
két éves koráig kapod a GYES-t, utána, hogy miből élsz, vagy akár addig is miből élsz, éltek, az a te és a férjed dolga, nem az övé.
ráadásul miért kellene az oviba visszamenned, ha a suliban tanítottál??? a hentes sem lesz pék a GYES után, pedig élelmiszer.
ha meg akarsz is menni, akkor is beadhatod bölcsibe, nem kell, hogy ő vigyázzon rá. miért nem megy ő dolgozni?
ne hagyd, hogy ennyire beleszóljon az életetekbe, mert ez örök vitaforrás lesz. inkább még most sértődjön meg egy pár napra, minthogy így éljetek egymás mellett egy életen át.
Te döntsd el,hogy mikor akarsz dolgozni.Le kell állítani, szépen elmagyarázni a dolgokat neki!
Én nem hagynám otthon anyósra a gyereket csak azért mert, ő akar dönteni helyettem.
Annak a picurkának szüksége van az édesanyjára és nem a mamára!
Együtt laktok és már elege van belőled?
Egyébként nem lenne hozzá semmi köze, se hogy mikor se hogy hova, és miért lenne nála egyáltalán, ez nem normális hozzá állás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!