Ha a 2hónapos babámat nem fordítom hasra túl gyakran, akkor ártok neki?
igen sajnos. lemaradhat a mozgásfejlődése ami hozza a agyi fejlődés lemaradását mivel a fő mozgásformák indítják be az agyat. persze ez már elég a véglet, de szüksége van a pocin fekvésre, ha nem most szeretteted meg vele akkor mikor?
nem baj ha nem marad el sok időt hason csak tedd úgy gyakran akár 1 percre!
A mi lányunk se szeret hason lenni, mostmár jelzi is azzal, hogy rendre pár perc múlva hátra fordul. :)
3,5 hónapos, régebben se bírta sokáig hason. Én azt csináltam, hogy inkább többször tettem hasra rövidebb időre, és ha nagyon nyűglődött, akkor megfordítottam, hogy azért szokja, mostanában azért már egyre tovább bírja.
Ennek ellenére nagyon erős a nyaka, háta, a doktornő is megdicsérte a 3 hós státusznál, mert amúgy rengeteget van vállon. Imád onnan nézelődni és már a kezdetektől nagyon szépen erősíti a hátát és a nyakizmait. De hogy a karja is erősködjön szépen, azért teszegettük sokat hasra, rövid időkre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!