Orrvérzés és magas láz lehet e egy 2hónapos kisbabánál?
Figyelt kérdés
Van egy barátnöm akinek most 2 hónapos a fia.Tegnap emlitette hogy 38 fokos láza volt a gyereknek utána vérezni kezdett az orra.Késöbb megint megmérte neki akkor meg már lement neki 37-re.Lehet e valami károsodás a fejlödésében?2011. aug. 31. 15:30
1/7 Alinaaa válasza:
Ha a két hónapos fiam lázas lenne futás az orvoshoz és ha még az orra is vérezne...... 2 hónapos kicsinél szerintem ez nem normális.
2/7 anonim válasza:
Azonnal ORVOST hívni!!!Ezen nincs mit tépelődni!!
3/7 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem irni hogy tegnap észre vettem a barátnöm fián hogy belilult a keze.Az miért lehet?
2011. aug. 31. 16:40
4/7 A kérdező kommentje:
A barátnöm azt is szeretné tudni hogy mitöl lehet a fiának orrvérzése és láza? lehet e ebböl károsodása a kicsinek
2011. aug. 31. 17:30
5/7 anonim válasza:
és még nem ment el dokihoz vele?
Ilyet én nem is hallottam, hogy lila a keze és vérzik egy ilyen kicsinek az orra.
Ne haragudj, de én egy köhögésre felfigyelek és rácsörgök a dokira ha nem múlik, nehogy ilyet itt kérdezgessek
6/7 anonim válasza:
Vagy provokálni akarod a népet, vagy a barátnőd, egy mocskos nemtörődöm szutyok, akitől azonnal elvenném a gyerekét! Ha meg lila, még veri is... Dögöljön meg! Ilyenkor hol van a védőnő?
7/7 anonim válasza:
Utolsó válaszolóval egyet értek.én is felháborodtam rajta!
Kedves kérdező legalább te tegyed meg,hogy VIGYED AZT A BABÁT AZ ORVOSHOZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ez nem távgyógyító oldal...nem táltosok vannak itt.
Vagy tényleg csak nép hülyítés ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!