Anyukák! Akinek a babájának magas a lábfeje, milyen cipőt vesztek?
Ilyen volt az első (siesta), csak fehér
ja és több mint 1,5 éve még r drágább is volt 2E forinttal
mi is sokat felpróbáltattunk vele, van amibe bele se ment lába
előző
lányomank volt Bobby S. magassztárója, határeset volt
Rá is állítottad a cipőre őt?
Úgy értem, hogy ha csak ráadni akarom a lányomra és ő ül, akkor nem tudom rágyömöszkölni a lábára, de ha ráállítom őt, akkor belecsúszik a lába a cipőbe!
Nekünk Bobbi Shoes van, nekünk bejött.
nálunk is nagyon magas volt a lábfeje, de amikor elindult rendesen menni teljesen átrendeződött a lábacskája. A kis puha párnák elmúltak a talpáról és sokkal laposabb lett.
Tehát vagy veszel neki fűzős cipőt eggyel nagyobb méretben, vagy tépőzárasat szintén nagyobb méretben. De kintre vehetsz cipzáras oldalú mamuszkát is, mivel azok direkte magas lábfejű babáknak készülnek.
Otthonra meg puhatalpú belebújós cipőt, az jól nyúlik és ha szorosabb se nyomja meg a lábát.
Az én lányomnak nem extra magas a rüsztje, a Siesta cipőkbe mégsem ment bele a lába.
Én is a Bobbit akartam ajánlani, de látom, nem jött be nektek... :(
Ha budapesti vagy, akkor a Kangaboo boltokban (régen Kenguru Gold) lehet kapni D.D. Step cipőket, én ott vettem tavaly a kislányomnak első lépés kiscipőt, ami tulajdonképpen átmenet a puhatalpú és a normál cipő között. Nem magasszárú, és szinte "beleugrik" a gyerek lába magától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!