Kitaszítják a társai. Mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
Kislányom 6 éves, nagycsoportos óvodás. Személyiségét tekintve, roppant irányító, akaratos, makacs, főnökösködő. Szinte mindennapos probléma az oviban, hogy sír, nyávog, duzzog, hisztizik. Van, hogy verekszik is. Mindenben ő akar első lenni. Ha valami, nem úgy történik, ahogy ő akarja, máris megy a hiszti, duzzogás. Sokszor ezért nem akarnak vele játszi, amit én meg is értek. Szeptemberben kezdi az iskolát. Egyszerűen, már nem, tudom mit tegyek vele. Az apjától tart, mert ő keményebben fogja, de nekem sokszor tojik a fejemre. Majdnem minden este elmondjuk neki szépen, hogy ez nem jó, stb...semmi erőszak, mert értelmét nem látom. De sokszor már annak sem, hogy elmondjuk.Mit csináljak vele?2011. máj. 24. 09:10
21/21 anonim válasza:
Tapasztalatból mondom,hogy semmi eröszak,viszont kő kemény SZABÁLYOK!És tudom,hogy már milliószor mondták neked,de céltudatos nevelés!!És nincs párdon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!