Reszketek az idegtöl, Mit csináljak a kisfiammal?
Utolsónak:én írtam,h használtam.Még 3 évesek se voltak mikor már régen elhagytuk a hámot,nem úgy kell egy gyereket elképzelni mint egy kutyát.Nő,okosodik,nagyon hamar megtanulja hogyan kell viselkedni az utcán.A hám tulajdonképpen csak olyan mint egy plusz dolog,ami segít biztonságban tartani addig.Ha a te gondolatmeneted követem,akkor minek kötöd be a babakocsiba vagy az etetőszékbe,így sosem tanulja meg,h ne ugráljon föl.
Kérdezőnek:külföldön (is) kapható olyan hám,ami tulajdonképpen egy kis hátizsák,és abból lóg ki a "póráz" része.Pont itt a GYK-n keresett egyszer valaki ilyent.Ilyen:
12.17-nek:én csak a SAJÁT tapasztalataimat írtam le,tehát nem azt amit másnál láttam.Lehet,h nekem páratlan gyerekeim vannak-naná,h azok,de egyébként pont olyanok mint mások.:))-,mert az egyik fiamnál és az ikreimnél használtam,és mind a hárman gyorsan megtanulták,h hogyan kell közlekedni,anélkül,h rángatni kellett volna őket.Tehát nem pórázon sétáltattam a gyereket,hanem a biztonság kedvéért volt rajta/rajtuk a hám.
Már mind elmúltak 5 évesek,mégsem csépelnek senkit egy lapátért.Bár másért sem.:DDD
Más gyerekének a viselkedéséhez nem tudok hozzászólni,ezt pusztán a biztonságosabb közlekedés miatt ajánlottam a kérdezőnek.
Az szüleim mindig azt csinálják ha látnak egy ilyen rossz gyereket akkor oda mennek a szülőkhöz és azt mondják,hogy jöttek begyűjteni a rossz gyerekeket és adnak helyette egy jót.Olyankor mindig abba hadják ezt a hülye hisztit és kész.
Vagy még azt tudom ajánlani amit nekem is csináltak.Vannak ezek a 100 Forintos virágspriccelő.Ha rá jön a gyerekre az 5 perc akkor messziről 2x spricceled le hideg vízzel(Ne belefojtsd) és akkor majd néz mint a gáz álarc.De egyébként akikel ezt eljátszották a szüleim ezt a rossz gyerekek cserét azok mind azt jelezték vissza ha találkoztak megint,hogy azóta a gyerek mindig jó és sose hisztizik az utcán csak otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!