Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Reszketek az idegtöl, Mit...

Reszketek az idegtöl, Mit csináljak a kisfiammal?

Figyelt kérdés
2 éves 4 hónapos,és nem tudok vele kimenni a házból lassan!Ha babakocsival megyünk,feláll kiugrik,leszereli magáról a szíjat már nagy.Ha babakocsi nélkül megyünk sétálni,csakis arra lehet menni amerre ö akar,különben vergödik,lefekszik a földre,üvölt mint az oroszlán.Ha felveszem az ölembe kifeszíti magát,majdnem elejtem.Nameg nehéz is cipelni. Mindenhol hisztizik ha nem az van amit ö akar,már szégyellek vele az utcára menni! Annyira szeretem annyira aranyos kisfiú ,de lassan ott tartok hogyha hisztizik kedvem lenne felpofozni! Persze még sosem bántottam.Mit csináljak vele hogy normálisan viselkedjen? Kb 2 hete csinálja ezt,elötte nem volt ilyen hisztis.... :-(
2011. máj. 5. 17:45
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
100%
hát ez a videó halálos :))
2011. máj. 5. 23:34
 22/49 anonim ***** válasza:
100%
Én használtam babahámot.Először a hasonló korú fiamnál,aki akkoriban kapott rá arra,h nyom nélkül felszívódjon a legváratlanabb pillanatokban,és mivel én az ikreimet babakocsiztattam,nem tudtam folyton rohangálni utána.Aztán amikor egyszer a piac kellős közepén tűnt el egy pillanat alatt,úgy,h mindenki őt kereste-azóta is megismerik a kofák:)))-,kapott egy hámot.Amikor az ikreimet elkezdtem babakocsi nélkül vinni,akkor ők is hámot kaptak,mert elég ha az egyik nekiiramodik,már egy autó alatt is van,mert közben fognom kell a másikat,nem tudok utánarohanni.Egyáltalán nem érdekelt mit szólnak hozzá mások-egyébként főleg mosolyogtak rajta,sőt volt olyan kisgyerekes apuka,aki kifaggatott,honnan szereztem:)-,mert inkább pórázon mint egy autó alatt.Őket egyáltalán nem zavarta,sőt,kérték,h vegyük föl.nem a póráz végét fogtam,hanem azt a nadrágom derekához erősítettem,a kezüket fogtam.Te is megcsinálhatod így,mert akkor csak akkor lesz funkciója a hámnak,ha el akar rohanni.Beszéld meg a családdal,h van-e ennél biztonságosabb ötletük,ill kérdezd meg,h mi a legfontosabb,az utca véleménye,vagy a gyerek biztonsága.
2011. máj. 6. 10:37
 23/49 A kérdező kommentje:
jól beszélsz igazad van,meg is venném én de nem is magyarországon élek,szerintem itt nincs is,de azért utánanézek,köszike mindenkinek :-)
2011. máj. 7. 01:02
 24/49 anonim ***** válasza:
0%
az addig jó hogy babahám meg minden nincs is vele gond,tömegben tényleg jó lehet.de ettől még hogy fogja megérteni hogy NEM lehet ezt csinálni.ha nagyobb lesz ovis fogja leszedi tépkedi akkor majd leveszed de akkor kezdődik előröl nem? és az oviban hogy fog a többiekkel sétálni?? színházba menni.nálunk 25 gyerekre jut 3 felnőtt.nem gonoszkodásnak szánom de boltban hogy viselkedik? megérti hogy nem vehet meg valamit?? vagy ott is az van amit akar.szerintem kezd el otthon megértetni vele hogy mi az hogy nem.
2011. máj. 7. 08:23
 25/49 anonim ***** válasza:

Utolsónak:én írtam,h használtam.Még 3 évesek se voltak mikor már régen elhagytuk a hámot,nem úgy kell egy gyereket elképzelni mint egy kutyát.Nő,okosodik,nagyon hamar megtanulja hogyan kell viselkedni az utcán.A hám tulajdonképpen csak olyan mint egy plusz dolog,ami segít biztonságban tartani addig.Ha a te gondolatmeneted követem,akkor minek kötöd be a babakocsiba vagy az etetőszékbe,így sosem tanulja meg,h ne ugráljon föl.

Kérdezőnek:külföldön (is) kapható olyan hám,ami tulajdonképpen egy kis hátizsák,és abból lóg ki a "póráz" része.Pont itt a GYK-n keresett egyszer valaki ilyent.Ilyen:

[link]

2011. máj. 7. 08:47
 26/49 anonim ***** válasza:
13%
Kedves Utolsó.van nevem mint láthatod,úgy vélem több mint a semmi.Gratulálok hogy sikerült elhagynotok.láttam már ilyen hámot még ha szebben is mondod mint ami.PÓRÁZ.és a gyermek akkor is arra ment amerre akart anyuka meg húzta,kicsit kutyaszerű volt.Még mindig azt mondom próbáljon vele értelmesen beszélni,mert ők a szülei rájuk kell hogy hallgasson,5évesen is mikor csépeli a többieket mert neki az a lapát kell.
2011. máj. 7. 12:17
 27/49 anonim ***** válasza:
100%

12.17-nek:én csak a SAJÁT tapasztalataimat írtam le,tehát nem azt amit másnál láttam.Lehet,h nekem páratlan gyerekeim vannak-naná,h azok,de egyébként pont olyanok mint mások.:))-,mert az egyik fiamnál és az ikreimnél használtam,és mind a hárman gyorsan megtanulták,h hogyan kell közlekedni,anélkül,h rángatni kellett volna őket.Tehát nem pórázon sétáltattam a gyereket,hanem a biztonság kedvéért volt rajta/rajtuk a hám.

Már mind elmúltak 5 évesek,mégsem csépelnek senkit egy lapátért.Bár másért sem.:DDD

Más gyerekének a viselkedéséhez nem tudok hozzászólni,ezt pusztán a biztonságosabb közlekedés miatt ajánlottam a kérdezőnek.

2011. máj. 7. 17:21
 28/49 anonim ***** válasza:
0%
Kedves Utolsó.nagyon korlátolt lehetek ha ennyire ragaszkodok ahhoz hogy a nevemen nevezz.biztos ez már olyasvalami amit nem csak láttam hanem egyenesen megszoktam.
2011. máj. 7. 18:36
 29/49 anonim válasza:
0%

Az szüleim mindig azt csinálják ha látnak egy ilyen rossz gyereket akkor oda mennek a szülőkhöz és azt mondják,hogy jöttek begyűjteni a rossz gyerekeket és adnak helyette egy jót.Olyankor mindig abba hadják ezt a hülye hisztit és kész.

Vagy még azt tudom ajánlani amit nekem is csináltak.Vannak ezek a 100 Forintos virágspriccelő.Ha rá jön a gyerekre az 5 perc akkor messziről 2x spricceled le hideg vízzel(Ne belefojtsd) és akkor majd néz mint a gáz álarc.De egyébként akikel ezt eljátszották a szüleim ezt a rossz gyerekek cserét azok mind azt jelezték vissza ha találkoztak megint,hogy azóta a gyerek mindig jó és sose hisztizik az utcán csak otthon.

2011. máj. 7. 23:12
 30/49 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 18.36:a bella83 nem egy név,hanem egy nick.:)Egyébként sem társalogni akartam,hanem válaszolni a kérdezőnek.
2011. máj. 8. 09:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!