Reszketek az idegtöl, Mit csináljak a kisfiammal?
Figyelt kérdés
2 éves 4 hónapos,és nem tudok vele kimenni a házból lassan!Ha babakocsival megyünk,feláll kiugrik,leszereli magáról a szíjat már nagy.Ha babakocsi nélkül megyünk sétálni,csakis arra lehet menni amerre ö akar,különben vergödik,lefekszik a földre,üvölt mint az oroszlán.Ha felveszem az ölembe kifeszíti magát,majdnem elejtem.Nameg nehéz is cipelni. Mindenhol hisztizik ha nem az van amit ö akar,már szégyellek vele az utcára menni! Annyira szeretem annyira aranyos kisfiú ,de lassan ott tartok hogyha hisztizik kedvem lenne felpofozni! Persze még sosem bántottam.Mit csináljak vele hogy normálisan viselkedjen? Kb 2 hete csinálja ezt,elötte nem volt ilyen hisztis.... :-(2011. máj. 5. 17:45
11/49 anonim válasza:
Egyetertek az elottem szoloval menjetek haza mond neki ha hiszti van akkor haza mentek es nincs jatszo meg semmi es tegy is ugy
12/49 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek,tényleg nem szabad felhuznom magam tudom,de olyan nehéz,mindenki minket néz az utcán,"na mi van ez nem tudja megnevelni a külykit?"-nézéssel...mennyire szégyellem magam,nem egyszerü,nem akar jönni,mire meg hazacipelem besz@rok!
2011. máj. 5. 18:20
13/49 anonim válasza:
Az én fiam is ugyanezt szokta csinálni. Én már próbáltam ezt az otthagyom dolgot, sőt, még olyan is volt, hogy közel voltunk a sarokhoz, én meg gyorsan befordultam és elbújtam. Baromira nem érdekli. Sőt, az első idegennel simán elsétál. Volt olyan is, hogy jött egy nő, és nyújtotta neki a kezét, hogy menjen vele. Simán elment...
14/49 anonim válasza:
csak az néz rá így, akinek még nem volt gyereke. hidd el, mindenki át fogja ezt élni.
take it easy ;)
15/49 A kérdező kommentje:
18.47....igaz? Az enyém is ilyen kis jóindulatú,elmenne bárkivel,sajnos. :-( Én sem tudom csak ugy otthagyni,még ráadásul fel is pattan és elszalad! :-(
2011. máj. 5. 19:02
16/49 anonim válasza:
lehet hogy elsőre hülyén hangzik, de a babahámra nem gondoltál még? eleinte én is óckodtam még a fogalomtól is, de lassan elkezdek rajta gondolkodni, mert nálunk is ez megy sokszor, és az utcán nem lehet otthagyni még a járdán se, mert simán elindul az úttest felé, vagy az ellenkező irányba, és egyáltalán nem érdekli hogy én nem megyek utána, ő csak megy a saját feje után
17/49 A kérdező kommentje:
De! Gondoltam! Azt mondta az ember meg anyu hogy olyan lenne mint a kutya a pórázon,szégyenletes. Szóval....igyhát utána sem néztem. :-(
2011. máj. 5. 19:11
18/49 anonim válasza:
19/49 A kérdező kommentje:
19.26 ez mókás!!!:-)köszi,legalább kicsit felvidított!
2011. máj. 5. 19:34
20/49 anonim válasza:
Próbáld ki a hámot másokkal meg ne foglalkoz neked kell szendvedni vele az utcán nem nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!