Ezt miért csinálja az anyukájával? Én sírnék anyukám
helyett hogyha ilyet csinálnék vele!
Nem tudom. Én 21 éves vagyok, de nekem is van ilyen osztálytársam.
Állítólag legjobb barátnők az anyukájával és azért mer így beszélni vele... Hát ő tudja.
De azért egy 11 éves szájából ezek akkor sem elfogadható szavak, hogyha nem az anyjának mondaná.
2011. máj. 3. 19:25
Mert ő a hülye p.i.cs.a! Úgy látom elkélne neki 2 jó nagy saller, hogy észhez térjen! Eszem megáll, egyesek mit meg nem engednek maguknak...
2011. máj. 3. 19:27
3/12 A kérdező kommentje:
Igen anyukámnak is mondtam ezt és ő is azt mondta...De a tiétekre is kiváncsi voltam mit gondoltok erről
komolyan nemtom mitkébzelnek magukrol egyes emberek..
2011. máj. 3. 19:46
Nekem az a véleményem-4 gyerekem van-,h nem a haverja akarok lenni a gyerekeimnek,hanem az anyjuk.Haverjuk van a saját korosztályukból,de anyjuk csak egy van,az csak én lehetek.Ez egy másfajta kapcsolat,ami mindkét fél részéről bizonyos tiszteletet követel a másik iránt.Mert ahogy engem se hülyéznek le a gyerekeim,úgy én sem teszem ezt velük.Ha valaki eltűri,elviseli,h a gyereke így bánjon vele,az nagyon elrontott valamit,és nem most,hanem az elmúlt évek során.Az a gyerek pedig aki így bánik az anyjával,pláne ennyi idősen,valószínűleg egy elkényeztetett királykisasszony,írtad is,h mindent megkap.Talán ez a baj.Szomorú élete és elhibázott kapcsolatai lesznek annak,aki ennyire lenézi az anyját,mert a szeretetet most kéne megtanulnia.:(
2011. máj. 4. 09:44
6/12 A kérdező kommentje:
Hát meg lehet hogy amiatt is ilyen zizi mert az apukáját életében 2x látta.1x amikor megszületett.1x 2 éve nyári szünetben..
Hát az apa-témával én is így vagyok, de én jól kijövök az anyámmal. Bevallom vannak néha összezörrenéseink, de azért ilyet nem engedek meg magamnak.
2011. máj. 4. 22:42
Sajnos azért teszi meg, mert megteheti.
Ha én anyukámmal így viselkedtem volna, lekevert volna biztos egy pofont. Ha az én lányom ilyet mond majd nekem, biztosan ő is kikap.
Sajnos nagyon sokan nagyon szabadszelleműen nevelik a gyereküket, mindent megkap. Azt hiszik, ez egyenlő az odafigyeléssel és szeretettel. És sajnos pont azt nem adják meg a gyereknek, amire valójában szüksége lenne: szeretet, támogatás, odafigyelés, türelem...
2011. máj. 5. 17:55
Nekem is van ijen osztálytársam, van vmi agyi gondja ez komoly, és saját magán röhög és azzal dicsekszik, hogy az anyával és papájával ugy beszél ahogy én még anyám elött a kutyával se mernék. De mindent megkap amit akar, kijelenti, hogy neki egy 20.000 Ft-os ijen meg ijen cipő kell egyszerre ugranak neki és megveszik.
Nekem mondjuk évente2 szer van véve 2-3 pár cipő (max 4000 ft) meg amit a sajátombol veszek.
2011. máj. 7. 10:54
10/12 anonim válasza:
Hát ha az anyjától nem is, de az élettől biztosan kap majd egy-két pofont az a lány...
2011. máj. 11. 18:16
Kapcsolódó kérdések: