Zöldborsót hogyan passzírozzátok át? (7 hónaposomnak csinálnék)
Figyelt kérdés
2011. jún. 6. 18:52
1/8 anonim válasza:
nekem nincs gyerekem, de: összeturmixolod botmixerrel (kis főzővíz maradjon), és egy fém szűrőbe beleöntöd és kanállal átpaszírozod
2/8 anonim válasza:
Én jól megfőztem és a krumplinyomón átnyomtam,a héja bent maradt a húsa átjött,persze óriási mennyiségre ne számíts,de ezzel sokkal könnyebb mint szűrőn átpasszírozni.
3/8 anonim válasza:
én fém szűrőn nyomtam át fém kanállal
ha puhára főzöd felesleges előtte leturmixolni, könnyen át lehet nyomni
4/8 anonim válasza:
Puhára főztem és kis műanyag szűrőn kanállal átpassziroztam. Turmixolásnál a héj bennemarad,csak kis darabokban,szóval hülyeség turmixolni,mert a puffasztó héjtól csak a passzirozás szabadit meg.
6/8 anonim válasza:
Én 5 hónaposomnak csak összeturmixoltam.... semmi baja nem lett tőle. Igaz finomfőzelékben volt borsó, így mást is kapott nem csak borsót.
7/8 anonim válasza:
Kis mennyiségnél (kezdetben) kézzel nyomogattam ki a szemeket, elég szöszölős volt :) Aztán fokhagymanyomóval, mert nincs krumplinyomónk.
8/8 anonim válasza:
Lehet kapni hántolt, felezett borsót (zöldet, sárgát). Jól szétfőzöm, majd turmixolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!