Ha kb 2 hete eshettem teherbe, és most csinálnék tesztet már pozitív lenne?
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Január eleje óta nem védekezünk. Már van egy lányom, és most ugyan azt érzem, mint amikor vele estem teherbe, pl erős görcsölés, érzékenység a szagokra. Ma teszteltem, igaz nem a reggeli első vizeletből és negatív lett. Ezért tettem fel a kérdést.
Szia,
Én Clearbluval teszteltem a nem várt előtt 3 nappal és negatív eredményt mutatott, abba is hagytam az utrogestan szedését, de csak nem akart megjönni, így telt egy hét, megint teszt, 25-ös érzékenységű délután és halvány pozitívat jelzett! Rá 3 napra már a doki is látta a petezsákot Uh-on! Ne légy elkeseredve, talán túl korai volt még tesztelni! Mindenképp írd meg h mi lett az újabb eredmény! Megy a drukk!!!
Szia, 14.08-as vagyok
Nekem dec. 5-én volt meg utoljára és jan. 07-én már kimutatta, így szerintem már neked is ki kell volna már mutatnia, hacsak nem késői peteérésed volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!