Csaptàl màr oda a gyereknek nyilvànos helyen?

Figyelt kérdés
Minap szemtanuja voltam amint egy anya a buszmegàlloban ad egy pofont a kb. 7 èves gyereknek, ès mèg az nö 4 ujjai nyoma is rendesen meglàtszott az arcàn.
2011. febr. 17. 15:05
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
25%
utolsó, neked van gyereked?
2011. febr. 19. 00:15
 22/39 A kérdező kommentje:

"Sokszor látok ilyet,mivel ilyen helyen dolgozom"

Milyen jellegű helyen dolgozol?

2011. febr. 19. 08:26
 23/39 anonim ***** válasza:
68%
soha nem utnem meg a gyerkemet meg itthon sem hat meg nyilvanosan...hiszem azt hogy az agresszio agressziot szul es mivel a gyerekek lemasoljak a mi viselkedesunket a vert gyerekbol is verekedos agressziv tini vagy felnott lesz. Vannak viszont dolgok amiket mi itthon bevezettunk es bizony egy par embernek ez nem tetszik...ha hisztizik a 2 eves fiam nem veszem figyelembe. ez ment is egy darabig de aztan elkezdett nyilvanosan is hisztizni amit ugyan ugy kell kezelnem mint otthon mert ha idegen helyen figyelembe veszem ezzel megzavarom a gyereket es tudni fogja hogy a szabalyokat konnyen at lehet hagni ha mashol vagyunk...igy tortent hogy egy bevasarlokozpontban a fiam hisztizni kezdett egy kindertojasert amit en nem akartam neki megvenni mert ebed elott alltunk...a fiucskam a foldre vetette magat es ket kezzel utotte a foldet mikozbe visibalt...en 2 nagyon hatra leptem es olbetett kezzel szotlanul vartam amig kiduhongi magat erre egy oreg neni oda jott hozzam es minositett hogy micsoda anya vagyok mert ezt hagyom es szotlanul nezem...a gyerek 10 perc siras utan ki lett cserelve es megnyugodott mivel latt ahogy eredmenytelenul sirt...ti beleszoltatok voln a egy ilyen szituba?! a nenike nagyon okosnak hitte magat es szerinte amit en csinaltam mar bantalmazas kategoriaba esett...
2011. febr. 19. 13:20
 24/39 anonim ***** válasza:
52%
Üzletben dolgom,ahova elég sok anyuka jár a gyerekkel.Egyik hozzászólónak: Igen van. És nem verem meg a boltban (otthon se,de az már más kérdés) .meglep?
2011. febr. 20. 09:43
 25/39 anonim ***** válasza:
78%
nem tudom, miért kell támadni boltos anyuka
2011. febr. 20. 11:02
 26/39 A kérdező kommentje:
Nos, azt szűröm le az itteni kommentekböl (ezen az oldalon) hogy rengeteg anyuka megveri a gyermeket.
2011. febr. 20. 12:03
 27/39 anonim ***** válasza:
35%

Azért az odacsapás és a verés közt nagy különbség van. Én csak azt tudom, hogy semmi sem fekete vagy fehér, nem is lenne szabad ezt a kérdést így kezelni. Nyilván senkinek sem célja agyonverni a gyerekét, de ahogy nagyapám mondta, egy jól irányzott atyai pofonnál nincs célravezetőbb. Ez konkrétan nálunk azt jelentette, hogy anyám idegállapotától függően vert bennünket, mint a répát, kiváltképp engem, apám egyszer adott egy pofont úgy 16 éves koromban. Apámat tisztelem és becsülöm, anyámmal pedig úgy vagyok, hogy ha nem az anyám lenne, már nem is tartanám vele a kapcsolatot. Ő ettől nem rossz ember, csak olyan irányba ment el, amibe nem kellett volna.

Abból, amit leírtál nem lehet eldönteni, hogy az a pofon egy "jól irányzott atyainak", vagy egy feszültséglevezetőnek felel meg.

Egyébként van olyan ismerősöm (kisgyerekes), aki ugyanúgy úgymond testi fenyítés ellenes, a gyerek mindenkit köpköd, rugdos, az anyja pedig szégyenkezik miatta, de ölelgeti állandóan. Saját életemből kiindulva én sem vagyok a híve a gyerekszapulásnak, de ha az én ennyi idős lányom így viselkedne, már kapott volna. Ezért el lehet ítélni, de én nem szeretném, hogy a gyerekem mindenféle kontroll nélkül nőjön fel és így viselkedjen. Hozzáteszem, én sem verem a gyerekeim, de adott szituációban lehet adok egy "jól irányzottat".

2011. febr. 20. 12:21
 28/39 anonim ***** válasza:
100%

Én kaptam egyszer anyámtól egy jó nagy taslit ez üzletben gyerekkoromban. Amíg élek, megemlegetem. De hozzá kell tennem, annyira megérdemelten kaptam, hogy hazafelé útközben el is ismertem,hogy rossz voltam és bocsánatot kértem. Szóval előzmények nélkül ne ítéljünk már el senkit.

Mennyivel jobb, az a 32 éves jogásznő, aki mindig mosolygott (kifelé) és otthon halálra verte az egy hetes kisfiát, aki belehalt?

Ne legyünk már ilyen álszentek. Vannak helyzetek, amikor egy pofon nem árt meg. (még ha utcán és mások előtt nem is illik). Én még sosem ütöttem meg a gyerekemet, de ha belekerülnék abba a helyzetbe, amibe anno anyu velem, hát lehet, hogy nálam is eldurranna valami...

2011. febr. 21. 13:21
 29/39 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok. Ja, és ettől ugyanúgy imádom az anyámat, minth az a tasli meg sem történt volna.
2011. febr. 21. 13:23
 30/39 anonim ***** válasza:

miért? H van normális ok akkor még az állat is oda csap.

Nálunk is így van. Ha nincs ok akkor más a helyzet.

2011. febr. 21. 13:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!