Csaptàl màr oda a gyereknek nyilvànos helyen?
"engem eléggé felzaklatna, ha ilyet látnék."
pedig sok anyuka bekattan ezekszerint, mert már én számtalan iyet láttam, főleg évekkel ezelőtt, de ez a buszmegállós pofon friss dolog.
Az olyan emberek mint te akik kívülről,ismeretlenül szemlélitek eseményeket,nem igazán vagytok abban a helyzetben,hogy ítéletet hozzatok.Isten tudja mi volt a háttérben,lehet,hogy az anyát aznap rúgták ki az állásából,vagy akkor tudta meg,hogy elhagyja a férje,vagy hozzátartozója meghalt,vagy kikapcsolták az áramot,mert kanyi vasuk sincs.... Van az a helyzete amire a gyereknek csak egy lapáttal kell rátennie.És bár tudja,hogy azt nem a gyereken kell levezetni,visszacsinálni már nem tudja bármennyire is bánja...
És lehet írni,hogy akkor sem a gyerek hibája,ezt nem kellet volna...persze,persze az élet meg egy rózsaszín szívecskés lányregény,és minden pont olyan tökéletesen alakul ahogy csak kívánjuk!
"pedig sok anyuka bekattan ezekszerint"
hm, talán inkább az a bekattanás, hogy az előzmények ismerete nélkül mondasz ítéletet más felett. ez kb olyan, mint amikor a hóhért is kivégzik, mert valaki csak azt látta, hogy lecsapta egy ember fejét, tehát embert ölt.
mondjuk azt sem értem, ha már ilyen nagy magyar anyák vagyunk, hogy miért itt kérdezgetünk ilyeneket, miért nem mentél te is oda és kevertél le az anyukának egy sallert, mert ugyanannyi jogod lett volna rá törvényileg, mint neki megütni a saját gyerekét.
Képzeld magad a helyébe.
13 éves vok,de ha vha is megpofoztak vna nyilvánosan ( de nem) ,akkor én ugy otthagytam vna,h csattan... Ez csak erőszaosság teszi az embert....
Rengeted ilyet láttam már, és mindig nagyon felháborít.
Vannak, akik kapnak, és van aki soha az életében nem kapott még.
Szerintem egyáltalán nem is a gyerektől függ.
Sokszor látok ilyet,mivel ilyen helyen dolgozom és mélységesen megvetem az ilyen szülőket. Az otthoni gyepálásnak sem vagyok a hive,na de tömeg ,emberek előtt jelenetet rendezni+megszégyeniteni a gyereket (és ezzel leminősiteni magadat is) már sok(k). És én nem gondolom,hogy az kifogás rá,hogy az anyuka feszült,mindenkinek vannak problémái,nehéz az élete a legtöbb családnak..pofozkodjon mindenki a saját súlycsoportjával.
És jöhet a lepontozás a sok verekedős anyukától,de szerintem ez primitivségre és a megfelelő neveltetés hiányára utal,ha valaki normálisnak tartja hogy a boltban felpofozza meg rángatja a gyerekét....Akinek nincs türelme,vagy nem tudja máshogy levezetni a feszültséget az ne szüljön gyereket,ilyen egyszerű!! Nem vagyunk mi állatok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!