Jogosan hívtak -e a bölcsödei gondozónők a 2-5 éves kislányomhoz pszichológust a beleegyezésünk nélkül, csak azért mert még nem beszél és szerintük kicsit lassabban fejlődik mint a többiek?
Szia
Az fiam is ekkora és nem beszél. A bölcsi pszichologus minden gyereket megfigyel és ha problémát lát jelzi és javaslatott tesz. Amikor beiratkozásnál aláiratnak egy csomó papirt abban benne van, hogy bölcsi orvosi és pszichologusi vizsgálatba is belegyezel. Én a nem beszélés miatt már elötte voltam fülészeten hallásvizsgálaton, korai fejlesztő felmérésen, mégis tudott új dolgott ta
Ujra mert véletlen elküldtem félig megirtan
Szia
Az fiam is ekkora és nem beszél. A bölcsi pszichologus minden gyereket megfigyel és ha problémát lát jelzi és javaslatott tesz. Amikor beiratkozásnál aláiratnak egy csomó papirt abban benne van, hogy bölcsi orvosi és pszichologusi vizsgálatba is belegyezel. Én a nem beszélés miatt már elötte voltam fülészeten hallásvizsgálaton, korai fejlesztő felmérésen, neurologusnál, mégis tudott új dolgot javasolni. Az én dokinöm is azt mondta lusta a gyerek. De igy, hogy már minden vizsgálat ezt igazolja és csak a logopédiai intézetben egy fejlesztést ajánlottak megnyugodtam. Ne támadásnak fogd fel ezeket a vizsgálatokat. Én örülök neki, hogy figyelnek ránk, mert a nagy fiam diszlexiás és kiskorában éreztem, hogy baj van de mindenki azt mondta majd kinövi. Nem igy lett. A késön elkezdett fejlesztés miatt az iskola elsö évei rémálom volt. Ha több történet akarsz olvasni menj a "nem beszél a fiam forumra" itt sok hasonló gyermek szülei forumoznak.
Kivánom, hogy semmi baj ne legyen!!!!!!
a véletlen kérdésre kattintottam, és ezt dobta ki. :)
azóta beszél már a kislányod, kérdező? (ha még itt vagy az oldalon)
elsőre én is megdöbbentem, mikor olvastam a kérdést, hogy hogy merészeltek ilyet csinálni a hátad mögött, de jobban belegondolva végülis inkább érdemes örülni annak, hogy törődnek a gyerekekkel.
lehet, hogy azért sem akartak ebbe beavatni, mert tapasztalatból tudják, hogy sokszor a szülők túlontúl is elfogultak a gyerekükkel, és pont emiatt sértésnek érzik, ha bárki kételkedik a csemetéjük ügyességében, okosságában. ők reálisan, józanul szemlélik a dolgokat, lehet, hogy így jobbnak látták, hogy a tudtod nélkül hívják ki a pszichológust. gondolom azért, nehogy kapásból elutasítsd az ötletüket, inkább biztosra mentek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!