Mit csinálhatnék, ha nem eszik a gyerek?
Most volt 2 éves és ez kb. 1 éve tart már. Egyik nap megundorodhatott, (hogy mitől nem tudom) pedig tényleg szuperúl főzök és azóta nem eszik meg semmilyen főtt ételt. Ha előtte eszünk, előfordul, hogy öklendezik.
Legnagyobb részt pogácsán és kenyéren él. Megeszi még néha napján a palacsintát, pár falat rántott húst, (havonta) krokettet. És ennyi. Gyümiből az almát, a mandarint és néha a banánt.
Semmit nem mer megkóstolni. Hogy vehetném rá, hogy egyen, segítsetek kéne néhány ötlet.
Látom rajta, hogy már ő is megunta ezt a pár ételt amit hajlandó elfogadni.
Az én gyermekem most lesz 2 éves, és másfél éves korában kezdődött egyik napról a másikra, hogy nem eszi meg a főtt ételt. Ahogy olvastam a hozzászólásokat, mintha az én gyerekemről lett volna szó annyi különbséggel, hogy Ő nem öklendezik. Reggel-este 2,5 dl tej, ezen kívül megeszi a pogácsát, néha a halrudacskát, rántott sajtot, rizst, tarhonyát, üres tésztát,virslit, sajtos pirítóst, ha jó napja van. Amúgy csak gyümölcspüré és joghurt.Szintén nem mer semmit megkóstolni.Nem értem, hogy mi történhetett, hiszen soha nem erőszakoskodtam vele, pont azért, nehogy megundorodjon az ételtől.
A Kérdezőtől szeretném megérdeklődni, hogy náluk most mi a helyzet? Megoldódott a probléma? És ha igen, akkor hogyan?
Előre is köszönöm a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!