Ajaj, persze!Pofont soha nem kaptunk, csakis a fenekünkre, illetve a kezünkre csak akkor, ha verekedtünk, de mivel az első ilyen próbálkozást elfojtották a szüleim, így máskor nem nagyon volt rá szükség.
Teljesen egészségesen felnőttünk mind az 5en.Én azt mondom néha indokolt a verés.
Persze szüleim soha nem dühből vertek, és soha sem mások előtt.
26/n
2011. jan. 11. 10:34
2/24 anonim válasza:
egyszer a hugom fenekére akkorát csaptak h ketté tört a fakanál :D ilyenek voltak, meg aztán idióta lett az apám és folyton vert minket ok nélkül...
18L
2011. jan. 11. 10:34
3/24 anonim válasza:
Oviban párszor ütüttek a fenekemre. Nem lettem tőle lelki sérült vagy ilyesmit.
Pofont többször is megérdemeltem volna, de csak egyszer kaptam, amikor nem is volt olyan súlyos a dolog. 8 éves lehettem, apámat kirúgták a munkahelyéről, tiszta feszült volt mindenki, én meg az asztalnál nyafogtam, hogy rossz a kaja. Erre átnyúlt hozzám, és lekevert egy nagyot. Én meg csak néztem, nem számítottam rá.
Akkor elég rosszul esett, de már felnőttem, nem haragszom miatta, a szülő is ember.
2011. jan. 11. 12:00
4/24 anonim válasza:
Igen,kaptam fakanalall,nadragszijjal.
Egeszseges felnott lettem,mindig tiszteltem a szuleim es kituno a kapcsolatom veluk.
Soha nem kaptam ok nelkul ki.
2011. jan. 11. 12:06
5/24 anonim válasza:
Volt hogy igen. Attól függ, mit csináltam. A fenekemre kaptam ha rosszalkodtam. Viszont ha valami égbekiáltó szörnyűséget műveltem, pláne ha még hozzá hazudtam vagy szemtelen is voltam, akkor kaptam egy-egy pofont, de ez talán 3-4 alkalommal fordult elő. A kezemre szerintem csak nagyon kicsi koromban csaptak rá, nem nagyon rémlik. Nagyobb koromban már elég volt annyit mondani, hogy ne nyúlj hozzá.
2011. jan. 11. 14:39
6/24 anonim válasza:
Ja, meg az iskolában egyszer a tanítónéni a fejemre csapott a naplóval. Mondjuk ezért a mai napig dühös vagyok, pedig már talán 15 év is eltelt azóta. Annyi volt a bűnöm, hogy óra alatt veszekedtem a padtársammal. A tanítónéni ezt megelégelte, és mindkettőnket fejbecsapott a naplóval. De nem szólt ránk előtte, hogy hagyjuk abba, meg semmi ilyen, csak csöndben odajött, és kaptunk a fejünkre mindketten. Talán 8 évesek lehettünk, annál nem több. Egyszerűbb lett volna, ha eleve nem ültet minket egymás mellé, mert azzal a lánnyal mindig is rosszban voltunk, és ezzel neki is tisztában kellett lennie.
2011. jan. 11. 14:42
7/24 anonim válasza:
Egyszer anyu elfenekelt, kb 7 évesen, mert nem jöttem időben haza a szomszèdtól, neki kellett áttelefonálni, hogy induljak azonnal. Annyira elvert,hogy bepisiltem. Őszintén nem hiszem, hogy ekkora bünt követtem el. Apu egyszer lekevert egyet, mert a konyhàból kiabáltam, hogy ég ez a szar (a konyharuha meggyulladt), apu meg rohant le, hogy ég a konyha, mivel csak a ruha volt, kaptam egyet a meglepetés örömére:( többször nem. Anyuval való ordibálások durvábbak voltak kamaszként. Volt, hogy annyira felidegesitett, hogy orditottam teljes erőmből és kilöktem a szobàmból....mert lelkileg erősebbnek képzeltem magam, akinek bármit lehet. És akkor nem büntetett,pofozotz fel. Pedig kellett volna! 30/ N
2011. jan. 11. 14:46
8/24 A kérdező kommentje:
"Annyira elvert,hogy bepisiltem"
Mivel vert meg???
2011. jan. 11. 14:55
9/24 anonim válasza:
igen,pici gyerekként is nagyobbként is és kamaszként is.Ennek ellenére semmilyen lelki problémám nincs,nyugodt kiegyensúlyozott felnőtt vagyok.De én a gyerekeim minimálisan ütöm meg.és csakis nevelő célzattal,tehát azért mert elborul az agyam,sosem ütöm meg egyik gyerekem sem.
2011. jan. 11. 16:32
10/24 anonim válasza:
Simán kézzel vert meg. Mivel addig nem nagyon kaptam ki, igencsak meglepödtem, igy bepisiltem:(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!