Szerintetek nyúlkálhatnak a lányom táskájában?
Előző vagyok. Megkérdezném a tanárnőtől, hogy arra tanítja-e a gyerekeket, hogy belenyúlhatnak mások táskájába, ha az illető nincs ott?
Verd ki a huppot! Ezt ne hagyd! Ehez nem volt joga! Iskola, vagy sem. Gratulálok neki így látatlanban. Szépen tanítja a gyerekeket.
Lehet lepontozni. Ha az én lányom jönne haza így, hogy a tanárnő a táskájában matatott, egy megalapozatlan indok miatt, ráadásul megalázta, nem hagynám annyiban.
Igenis menj be az iskolába, egyenesen az igazgatóhoz, hívasd be a tanárt, és beszéljétek meg hármasban vagy a lányoddal együtt. Ezt ne hagyd annyiban!
Morálisan nem elfogadható a tanárnő viselkedése!
Ismét egy teljesen életszerű, hihető történet.
Elképzelem a napközis tanárt, ahogy kivárja, míg kimegy a gyerek a mosdóba (vagy esetleg szándékosan ő küldte ki) és átkutatja a 9 éves gyerek táskáját, puska után kutatva, egy kiskölyök meg az ajtóban füttyöget a tanárnak, ha jön vissza a lányod.
Mert egyébként egy tanárt annyira lázba hozza, hogy vajon mit ír egy kilencéves tanítás után és napközi előtt?
A kommandót nem hívták és motozták meg szegénykét, hátha tényleg puskát rejteget a táskájában?
Nem szent minden tanár.
De ha én valamit megtehetek minden következmény nélkül teljesen legálisan akkor miért tenném azt titokban?!
Ha minden jogom megvan arra, hogy kipakoltassam a kölyök táskáját és senki nem szól érte egy szót se akkor mi a túrónak szenvednék azzal, hogy megvárjam, míg a gyerek kimegy a mosdóba és akkor hopsz, titokban (alig 10 másik gyerek szeme láttára) elkezdek matatni a batyujában...
Amúgy meg ahogy olvasom NEM a tanár gondolta, hogy puska, valószínűleg ő le se sz@rta, hanem egy gyerek árulkodott, hogy XY puskát ír.
Szerintem pont, hogy nem várt a tanár. Valamelyik "kedves" iskolatárs árulkodott, a tanár meg úgy gondolta, hogy na, akkor ennek a végére jár azonnal és nem várta meg még a kérdező lánya visszajön.
Az valóban komédiába illő jelenet volna, hogy a tanár direkt várja, hogy kimenjen a gyerek, hogy nyugodtan turkálhasson a holmijai közt.
Nem, egyértelműen. De ha valami titkolni valólya van és azért nyúltak bele, az más kérdés. Miért is félsz ennyire3 hogy meg detektívelik a lányon táskályát?!:D
Ha nincs rá ok, akkor viszont személyesen elbezsélgetnék a helyedbe azzal aki belenyúllt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!