Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Szerintetek nyúlkálhatnak a...

Szerintetek nyúlkálhatnak a lányom táskájában?

Figyelt kérdés
leszögezem, nem lopás miatt, hanem egy papirt kerestek benne...
2010. dec. 7. 18:26
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Az elsős gyerek nem találja az olvasókönyvet, a füzetét. Majd a tanító néni hív egy rendőrt, keresse meg a táskájában. Tényleg ennyire elmebeteg emberek vagytok? Gondolkoztok, mielőtt válaszoltok egy értelmetlenül feltett, egyoldalú és provokatív kérdésre? Kérdező, hány éves a gyereked? Erre nem mersz válaszolni? Pedig előttem már feltették...
2010. dec. 9. 21:31
 12/29 anonim ***** válasza:

szuperliberális díszpinty hahhahahha :)

te nem nyúlnál bele a munkatársad táskájába , ha olyan papírt kéne leadni , ami nagyon fontos , de pl, nem találja meeg. vagy meglér hogy szedd ki. ???????

2010. dec. 10. 18:42
 13/29 anonim ***** válasza:

Álljon meg a menet!

Más az, ha azért nézi át/kipakoltatja táskáját, úgy, hogy belelásson, mert eltűnt v.kitől v.mi, vagy tiltott/veszélyes dolgot vitt magával, és más az, ha belenyúl. Akár tanár, akár nem, kérdés nélkül nem nyúlunk a másik holmijához! Nem hiszem, hogyha normális a gyerek, megtagadná a táska átnézését. Ha mégis, akkor lehet, hogy van v.mi sumákolni valója.

A mai gyerekek rafkósak, nem mindig érdemes elsőre elhinni az "Én nem csináltam semmit/Nem én voltam!" dumát.

2010. dec. 10. 21:50
 14/29 anonim ***** válasza:

Utolsó:

Én meg azt nem hiszem, hogy a tanár unaloműzésként nézegetné át a gyerekek táskáját. Nyilván OKA van rá. El sem tudok képzelni más szituációt. Mi a fenének nézegetné másért a gyerekek holmiját a tanár ahelyett, hogy menne kávézni a szünetben...

2010. dec. 10. 21:54
 15/29 anonim ***** válasza:
Ezt írtam ember: hogyha tiltakozik ellene, akkor v.mi nem stimmel.
2010. dec. 10. 21:59
 16/29 A kérdező kommentje:

Na a veszekedést hagyjuk...

Mint irtam, nem lopásról volt szó, a lányom a könyvtárba napközi előtt, tanitás után karácsonyi kivánságokat irt egy lapra, az egyik osztálytársa, azt mondta , hogy puska.

Tanár kiverte a balhét, majd lealázta a 9 éves gyerekemet.

Ezért kérdeztem

2010. dec. 12. 16:32
 17/29 A kérdező kommentje:
Ja, és tiltakozni sem lett volna ideje, mert mikor kiment a mosdóba akkor kutattak benne...
2010. dec. 12. 16:37
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Hát a tanárnőnek meg kellett volna várnia a lányodat, és megkérnie, hogy pakolja ki a táskáját. Az oké, hogy ne nyúljon bele, de ő se tudhatta, hogy az tényleg nem puska.
2010. dec. 12. 22:24
 19/29 anonim ***** válasza:
Puskát használat közben szoktak elvenni. Az alapból nem értem, hogy miért is piszkálja a tanárt, hogyha valaki cetlikre jegyzetelget (amit adott esetben puskának is lehet használni)? Pl. én mindig mindent ilyen-olyan cetlikre, kitépett lapokra írtam fel, ami eszembe jutott órákon kívül. Ez eleve hol bűn? De tételezzük fel, hogy joggal nem tetszett a tanárnak (eleve vicc, de mindegy), ez a módszer viszont akkor is etikátlan. Nem kicsit, nagyon! Ha már mindenképpen a gyerek cucci közt akar turkálni (itt jegyezném meg, hogy elvileg nem teheti meg), akkor a minimum az, hogy némi diszkréciót tanúsítva félrehívja és a gyerek jelenlétében nézi át a táskát. Mi ez a zsebtolvaj-módszer már, hogy turkál más holmijában az illető távollétében?! Az eszem megáll...
2010. dec. 13. 03:14
 20/29 anonim ***** válasza:

Nálunk régen úgy volt, hogy a diák mindent előszedett a táskájából, és bemutatta az üres zsebeket a tanárnak/tanárnőknek.

Ez nótórius ellenőrződugdosóknál, és eltűnt holmiknál szokott előfordulni.

De bele soha nem nyúlt, hanem ki kellett tartanunk elé a táska összes fiókját.

De ez még álltalánosban volt.

24/l

2010. dec. 13. 10:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!