Szerintetek nyúlkálhatnak a lányom táskájában?
szuperliberális díszpinty hahhahahha :)
te nem nyúlnál bele a munkatársad táskájába , ha olyan papírt kéne leadni , ami nagyon fontos , de pl, nem találja meeg. vagy meglér hogy szedd ki. ???????
Álljon meg a menet!
Más az, ha azért nézi át/kipakoltatja táskáját, úgy, hogy belelásson, mert eltűnt v.kitől v.mi, vagy tiltott/veszélyes dolgot vitt magával, és más az, ha belenyúl. Akár tanár, akár nem, kérdés nélkül nem nyúlunk a másik holmijához! Nem hiszem, hogyha normális a gyerek, megtagadná a táska átnézését. Ha mégis, akkor lehet, hogy van v.mi sumákolni valója.
A mai gyerekek rafkósak, nem mindig érdemes elsőre elhinni az "Én nem csináltam semmit/Nem én voltam!" dumát.
Utolsó:
Én meg azt nem hiszem, hogy a tanár unaloműzésként nézegetné át a gyerekek táskáját. Nyilván OKA van rá. El sem tudok képzelni más szituációt. Mi a fenének nézegetné másért a gyerekek holmiját a tanár ahelyett, hogy menne kávézni a szünetben...
Na a veszekedést hagyjuk...
Mint irtam, nem lopásról volt szó, a lányom a könyvtárba napközi előtt, tanitás után karácsonyi kivánságokat irt egy lapra, az egyik osztálytársa, azt mondta , hogy puska.
Tanár kiverte a balhét, majd lealázta a 9 éves gyerekemet.
Ezért kérdeztem
Nálunk régen úgy volt, hogy a diák mindent előszedett a táskájából, és bemutatta az üres zsebeket a tanárnak/tanárnőknek.
Ez nótórius ellenőrződugdosóknál, és eltűnt holmiknál szokott előfordulni.
De bele soha nem nyúlt, hanem ki kellett tartanunk elé a táska összes fiókját.
De ez még álltalánosban volt.
24/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!