Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Egy nő mit hord a táskájában?

Egy nő mit hord a táskájában?

Figyelt kérdés
de komolyan! mit?
2011. máj. 15. 22:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

penz, iratok, papirzsepi, labello, szajfeny, kezkrem, tic-tac, ragogumi, telefon.

szerintem ezeket, de en ugyan pasi vagyok.

2011. máj. 15. 22:22
 2/14 anonim ***** válasza:
reggel házibuli után 1 csaj sz&rt vitt haza nem vicc!! Amúgy meg körömlakkot, telefon, iratok, pénz, smink cucc, meg ilyen nem tudom mi volt még benne.
2011. máj. 15. 22:23
 3/14 anonim ***** válasza:

Mégis mit hordana?

Nekem suliba a könyveim vannak nálam, meg minden más ami suliba kell, azon kívül telefon, kulcs, pénztárca, benne iratok, néhány gyógyszer, pénz, azonkívül tisztasági cuccok és esetleg egy korrektor. Télen Labello. Nyáron néha naptej. És szemüvegtok.

Ha nem suliba megyek, ugyanez, mellőzve a tancuccokat.

2011. máj. 15. 22:23
 4/14 anonim ***** válasza:
ja tényleg és még rágó :)
2011. máj. 15. 22:24
 5/14 anonim ***** válasza:

Nekem az alap ami mindig van az a pénz, iratok, telefon, kulcs, zsepi, tampon. Ezeken kívül még néha van krém, kis flakonos kézfertőtlenítő (ki tudja, hogy hol tudok rendesen kezet mosni) rágó..és így kb ennyi.. max ha buliba megyek esetleg fésű, tükör. Sminkelni nem sminkelem magam, de gondolom sminkcucc is lenne, ha sminkelném magam:D

20/L

2011. máj. 15. 22:26
 6/14 anonim ***** válasza:

22:23-as vagyok:

Én sminkelem magam, mégse hordom magamnál a egész cuccot. Főleg nem körömlakkot. Mégis ol állnék neki lakkozni a körmöm? :D

2011. máj. 15. 22:34
 7/14 anonim ***** válasza:

Én extrém eset vagyok, iszonyat sokat utazom és néha csak úgy hopp barátnőknél alszom stb.

Ezek vannak a kis válltáskámban:

-pénztárca, tollak, smink, kontaktlencse bontatlan, kontaktlencsetartó, kézfertőtlenítő, post it, szempillafestékx2, Bioteches bogyó, E-vitamin,fogkefe, fogkrém, szemceruza, szemöldökcsipesz, parfüm, fogselyem, borotva, alapozó, kinyitható tükör, kulcsok, körömlakk, szemceruza fekete-fehér, az usbs zsinege a telefonomnak, a hozzá csatlakozó dugasz, szemhéjfesték, rágó, még egy szemöldökcsipesz- jé megvan a másik :D:D, laktoherb tea xD, szemöldökceruza, 1 gumikesztyű- még boncteremből maradt az alján, szőlőcukor kifolyva, garnier bodytonic ampulla-ez minenhol szét van nálam szórva,tampon, nyerős sport szelet csomagolás, tictac, arany karkötő és hozzáillő nyaklánc, ezüst karkötő és hozzáillő fülbevaló, hajgumi, szerencsekarkötőm, kapunyitó távirányító, bérlet, pénztárca, hajgumi, oldalsó zsebben csokimaradék, jah és találtam még egy mimikai ráncokra vett ampullát xD és akkor ezt le szoktam fedni 1 könyvvel, meg egy tankönyvvel voila!

2011. máj. 15. 23:19
 8/14 anonim ***** válasza:
Nálam mindig van telefon, kulcs, fésű, tükör, szájfény, púder, bérlet, iratok, rágó, fájdalomcsillapító, ha fájna a fejem, tampon, zsepi, esernyő, ragtapasz.
2011. máj. 16. 09:20
 9/14 anonim ***** válasza:

Megnézem neked...

Személyi, bérlet, PZS, money, még több PZS, TAJ kártya, adókártya, bankkártya, egyéb iratok, egy kis tükör, egy toll, kulcstartó kulccsal.

2011. máj. 21. 21:22
 10/14 anonim ***** válasza:

Nekem a kisebben telefon + fülhallgató (zene nélkül nem bírom ki a buszon, pedig csak 15 perc), zsepi, rágó, kulcs és bérlet szokott lenni, a nagyobban (ha messzebbre utazom, vagy több minden kell), akkor ugyanezek (csak több a zsepi és a rágó), +iratok, tampon és egy könyv (esetleg egy fekete szemceruza).

Iskolában tankönyvek (ebből marha sok :() és a kisebb táskában említett dolgok + tampon.

És ha már így megkérdezted, te mit hordasz a táskádban?

2011. máj. 21. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!