Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Szerintetek nyúlkálhatnak a...

Szerintetek nyúlkálhatnak a lányom táskájában?

Figyelt kérdés
leszögezem, nem lopás miatt, hanem egy papirt kerestek benne...
2010. dec. 7. 18:26
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
Kicsodák?
2010. dec. 7. 18:29
 2/29 anonim ***** válasza:
Magántulajdon, nem.
2010. dec. 7. 18:30
 3/29 A kérdező kommentje:

szerintem mindegy ki, mert se tanár, se diák nem nyúlhat bele,ha jól tudom, de megerősitést vártam.

Köszönöm

2010. dec. 7. 18:40
 4/29 anonim ***** válasza:
55%

Anyuka ne legyél már ilyen szuperliberális díszpinty...

Nyilván másik gyerek nem nyúlkálhat a lányod táskájába érthető okokból.

Nyilván még egy tanár sem nyúlkálhat a táskájába úgy, hogy szünetben odasomfordál és beleles, hogy van-e benne vajas kenyér. De ha a tanár valami okból (NYILVÁN van rá oka a kíváncsiságon túl) elkéri a gyerektől a táskát és átnézi (mert hangsúlyozom NYILVÁN OKA VAN RÁ, nem puszta szórakozásból teszi) azt megteheti - a gyerek előtt.

2010. dec. 8. 00:40
 5/29 anonim ***** válasza:
Hány éves a gyerek?
2010. dec. 8. 13:14
 6/29 anonim ***** válasza:
64%
00:40: Tudtommal pedig azt csak pl. a rendőr teheti meg.
2010. dec. 8. 13:29
 7/29 anonim ***** válasza:
Egy osztályban a tanár felellős MINDEN gyerekért.Ha valamelyiknek eltűnik a holmija, és senki nem adja elő, akkor bizony belenéz mindenki táskájába.Nálunk már került így elő karóra, értékesebb toll, még pénz is.Nem tudom mit szólnátok, ha a ti gyereketek cuccát venné el egy osztálytársa, és a tanár arra hivatkozva, hogy nincs joga hozzá, nem keresné meg.
2010. dec. 8. 21:19
 8/29 anonim ***** válasza:
60%

13:29

Jó, persze, hogyne...

Mennyire reális, hogyha eltűnik valami az egyik gyerektől akkor a tanárnő a 9 éves gyerekek közé rendőrt fog hívni, hogy kutassa át mindnek a táskáját? Ne röhögtessük már ki magunkat...

Ahogy mondtam, a tanár nyilván nem jókedvében szórakozik ilyesmivel. Millió + 1 oka lehet rá. Pl.: valakinek eltűnt a cucca (telefon, pénz, toll, akármi) és van 5-6 potenciális gyanusított gyerek (pl. akik bennmaradtak szünetben az osztályban).

A normális tanár ilyenkor nem állítja őket közszemlére, csak indoklás nélkül átnézi a táskájukat. Kevésbé ciki az 5 gyereknek mintha az egész osztály előtt lopással vádolnák őket.

2010. dec. 9. 10:44
 9/29 anonim ***** válasza:
37%

A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 10:44

Reális vagy sem, a törvényes eljárás a rendőr hívása lenne. A tanárnak NINCS joga átkutatni a gyerek táskáját, zsebét, bármijét. A gyereket megkérheti, hogy pakoljon ki, de nem nyúlkálhat a táskájába és nem vizsgálhatja át. Az persze más kérdés, hogy a tanárok többsége erre magasról tesz...

2010. dec. 9. 15:09
 10/29 anonim ***** válasza:
75%

Inkább az a más kérdés, hogy vannak annyira begyepesedett agyúak, akik emiatt balhéznak...

Persze amikor neveletlen a kölyök, vagy lop, hazudik, mint aki könyvből olvassa, verekszik akkor megy a mutogatás a tanárra, hogy persze, mert nem nevelik a kölyköt az iskolában meg a tanár biztos sz@rik bele...

2010. dec. 9. 15:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!