Szerintetek nyúlkálhatnak a lányom táskájában?
szerintem mindegy ki, mert se tanár, se diák nem nyúlhat bele,ha jól tudom, de megerősitést vártam.
Köszönöm
Anyuka ne legyél már ilyen szuperliberális díszpinty...
Nyilván másik gyerek nem nyúlkálhat a lányod táskájába érthető okokból.
Nyilván még egy tanár sem nyúlkálhat a táskájába úgy, hogy szünetben odasomfordál és beleles, hogy van-e benne vajas kenyér. De ha a tanár valami okból (NYILVÁN van rá oka a kíváncsiságon túl) elkéri a gyerektől a táskát és átnézi (mert hangsúlyozom NYILVÁN OKA VAN RÁ, nem puszta szórakozásból teszi) azt megteheti - a gyerek előtt.
13:29
Jó, persze, hogyne...
Mennyire reális, hogyha eltűnik valami az egyik gyerektől akkor a tanárnő a 9 éves gyerekek közé rendőrt fog hívni, hogy kutassa át mindnek a táskáját? Ne röhögtessük már ki magunkat...
Ahogy mondtam, a tanár nyilván nem jókedvében szórakozik ilyesmivel. Millió + 1 oka lehet rá. Pl.: valakinek eltűnt a cucca (telefon, pénz, toll, akármi) és van 5-6 potenciális gyanusított gyerek (pl. akik bennmaradtak szünetben az osztályban).
A normális tanár ilyenkor nem állítja őket közszemlére, csak indoklás nélkül átnézi a táskájukat. Kevésbé ciki az 5 gyereknek mintha az egész osztály előtt lopással vádolnák őket.
A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 10:44
Reális vagy sem, a törvényes eljárás a rendőr hívása lenne. A tanárnak NINCS joga átkutatni a gyerek táskáját, zsebét, bármijét. A gyereket megkérheti, hogy pakoljon ki, de nem nyúlkálhat a táskájába és nem vizsgálhatja át. Az persze más kérdés, hogy a tanárok többsége erre magasról tesz...
Inkább az a más kérdés, hogy vannak annyira begyepesedett agyúak, akik emiatt balhéznak...
Persze amikor neveletlen a kölyök, vagy lop, hazudik, mint aki könyvből olvassa, verekszik akkor megy a mutogatás a tanárra, hogy persze, mert nem nevelik a kölyköt az iskolában meg a tanár biztos sz@rik bele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!