Tapasztalatok "disz"-es gyerekekkel? (diszlexia, diszgráfia, stb)
tegnap 23:29-nek
Nagyon remélem, hogy nem vagy pedagógus.
Én vagyok,akinek a nagylánya diszlexiás.Nekünk is hosszú volt az út és rengeteg pénzünkbe került!A Bizottságot okvetlenül járjátok ki!Nálunk volt/van más probléma is (hiperaktívitás).Nekünk semmit nem vizsgáltak már,de a felmentést ők adják ki.Arra viszont készüljetek,hogy sokat kell várni a vizsgálatra.Legyetek erélyesek!Ne engedjétek magatokat lerázni.Amennyiben megkapjátok a papírokat az azt jelenti,hogy a gyerek dupla fejkvótás és az iskolának KELL gyógypedagógust biztosítani!
Szívesen válaszolok a kérdéseitekre,nyugodtan írjatok privit.
Kedves Okos!
Miért kellene diplomát fizetnem a gyerekemnek?Azért mert a te szüleid ezt tették,nem feltétlenül ez a helyes megoldás!Az én lányom boldog lesz diploma nélkül is,én nem az én álmaimat akarom vele életre keltetni!
Neked diplomások cserélik a kocsid kerekeit?A boltban a párizsit ki szeli?Nyáron a strandon ki süti a lángost?Szerinted ők nem emberek?Biztos,hogy kell a diploma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!