Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Megbánta valaki, hogy szült...

Megbánta valaki, hogy szült gyereket?

Figyelt kérdés
febr. 1. 20:57
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
56%

#40! Szerintem ne égesd magad tovább😂

"egy értelmes ember felfogja hogy ez alatt azt érti "Te megbántad,hogy lett gyereked?""

Vagyis tökéletesen adekvát választ adtam azzal, hogy NEM, én nem bántam meg 😘Te magadat se érted, nem hogy másokat. Össze -vissza írsz. Eddig az volt a bajod, hogy leírtam, hogy én nem bántam meg, most meg "kiderül", hogy az a kérdés, hogy én megbántam -e. Komolyan nagyon vicces vagy😁

febr. 4. 21:39
 42/49 anonim ***** válasza:
78%

Igen, van ilyen. Ismerek ilyen esetet. Nyilván nem adja intézetbe, hanem próbál valahogy túlélni..

Egyébként simán el tudom képzelni, hogy pl ahol lelépett a férfia, segítség nulla, egy fizetésből kell mondjuk egy albérletben, netán hitel mellett hónapról hónapra megmaradni, az megbánja. És ez nem is olyan ritka élethelyzet a mai világban.

febr. 4. 21:40
 43/49 anonim ***** válasza:
74%
28as sajnálom a gyereked. Nem ő tehet arról hogy nem szereted. Gondolj bele milyen lehet neki így élni hogy nincs szeretve? Ez borzasztó
febr. 4. 23:15
 44/49 anonim ***** válasza:
31%

41,de senkit nem érdekel, hogy te örülsz az anyaságnak vagy hogy milyen nagy arc vagy... válaszoltál a kérdésre és ennyi lépj tovább. Ügyi vagy hogy beleállsz a név nélküli arcoskodókba, de most már nem tudsz érdemben válaszolni a kérdezőnek.

Én speciel nem bántam meg,de ismerek olyat akin látom hogy bánja,nem.mondja ki de valahogy lehet érezni és ahogy hangsúlyozza hogy neki 1 bőven elég és nem lesz több, na azon is érződik mert úgy mondja.

febr. 5. 05:05
 45/49 anonim ***** válasza:
88%
#44! Kibe álltam bele, Okoska? A válaszoló kötött bele az én válaszomba, nem baj? És azóta se szállt le rólam. Ha személyesen nekem ír, nyilván reagálok rá. Miért, te a való életben, ha beléd kötnek, csak nézel, mint a birka?
febr. 5. 08:32
 46/49 anonim ***** válasza:
24%

Ez már ilyen értelmetlen veszekedés a semmin.:')

Egyikőtök részéről sem birkaság lenne ha nem írna hanem értelmesség xd, de mindegy is.

febr. 5. 08:39
 47/49 anonim ***** válasza:
64%

#44! Amúgy vicces, hogy te azon hisztizel, hogy én reagálok arra, amikor valaki belém köt. Te meg úgy írogatsz nekem, hogy hozzád se szólt senki. Te beszélsz itt érdemi válaszról, amikor 2 ember vitájába dumálsz bele, akik hozzád se szóltak?😂

"senkit nem érdekel, hogy te örülsz az anyaságnak"

És kérdezte valaki a véleményed? Honnan veszed, hogy senkit nem érdekel? Megkérdeztél mindenkit? Mi vagy te, a kérdező védőszentje, vagy valami döntőbíró, vagy mi a tököm? Mindenki úgy válaszol egy kérdésre, ahogy akar. Nem vagy te senki, hogy eldöntsd, ki mit írhat. Magaddal foglalkozzál.

febr. 5. 08:40
 48/49 anonim ***** válasza:
73%
Igen ha belém állnak többnyire hagyom,mert úgysem fog megváltozni a másik véleménye. Okosabb odébb állni mint egy helyével vitatkozni. Itt is csak azért írtam mert kíváncsi voltam mások válaszaira,de csak a ti vitátokat lehetett olvasni.
febr. 5. 08:47
 49/49 anonim ***** válasza:
56%
Gyakorlatilag a kisebbség adott választ a kérdésre, a többiek meg veszekszenek. Gondolom, a kérdező nem erre volt kíváncsi.
febr. 5. 12:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!