Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Megbánta valaki, hogy szült...

Megbánta valaki, hogy szült gyereket?

Figyelt kérdés
febr. 1. 20:57
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
92%

Nem a gyerek létezését, hanem magát a vállalást. Szerintem nekünk nem szabadott volna vállalni. Azt hittem fel vagyunk készülve rá, de nem voltunk. Nagyon sokszor körbejártuk a témát, de mégsem számítottunk arra amit hozott magával.

A gyereket természetesen szeretjük, nem akarom elveszíteni. De azt érzem nem ideálisak a körülményeink semmilyen szempontból. A férjem és vele együtt a kapcsolatunk is megzuhant azóta, a szeretetkapcsolat megszűnt részemről legalábbis, nem igazán tudunk együttműködni sem. Korábban mindenben egyetértettünk, most mintha a gyereknevelésben semmi sem passzolna. A gyerekkel teljesen más jellegű kihívások vannak, mint amikre készültünk.

Túl sok generációs traumát cipelünk, amiket nem akarnék tovább adni, de ezeket előtte kellett volna kezelni.

Úgy érzem teljesen bitosra mentem és mégis szakadékba ugrottam.

febr. 2. 08:51
 22/49 anonim ***** válasza:
33%
9-es, Arccal lenne ekkora szád profillal, nem sokáig tanítanál, tennék róla. :) Repülnél, mint a madárka. A diplomád meg add vissza, ha nem jött le, hogy a kérdező mire céloz, gondol.
febr. 2. 10:12
 23/49 anonim ***** válasza:
91%
Nem megbántam, DE ha előről kezdeném nem szülnék, egyet sem. Amikor kicsik voltak egyértelműen azt mondtam volna, hogy nem bántam meg. Most 50 felett már azt mondom, hogy teljesen tönkrement az egészségem. Már többnyire felneveltem őket, tehát a gyerekek nem érzik ezt. De mégegyszer nem így csinálnám. Amúgy nehéz terhességek, ikerszülés, halvaszülés... Na minden is volt.
febr. 2. 10:14
 24/49 anonim ***** válasza:
65%
19, Ugatni rajtad kívül a kutyák szoktak még. :D Ja, meg te lehet.
febr. 2. 10:15
 25/49 anonim ***** válasza:
91%

Én hasonlóan érzek mint a 21 válaszoló. Terhességem felénél kezdődtek a gondok majd szülésre semmi sem úgy alakult ahogy tervezve volt. A kapcsolatunk is oda (pedig 10+ év) valahogy semmi nem olyan mint lennie kellene.

Ha tudom, hogy így alakul nem vállalom, de most már nincs mit tenni, ebből kell kihozni amit lehet.

febr. 2. 10:48
 26/49 anonim ***** válasza:
90%
A jo pillanatoknal nem banom, a rosszaknal igen. Nem is magat a gyereket, hanem azt erzem, en vagyok alkalmatlan ra, rossz anyja vagyok a babamnak. 6 honapos lesz, kb egy hete beteg o is es en is, nem segit a gyogyszer, a ferjem most kezd kimerulni, en meg nem tudok igy pihenni. Rettenetes. Ilyenkor azt erzem, olyan anya kellene neki, aki tudja, mit csinal, es meg tudja gyogyitani. Nem is lesz masodik, mondjuk amugy sem volt tervben, de ez nem nekem valo.
febr. 2. 12:07
 27/49 anonim ***** válasza:
100%
A redditen olvasgasd a regretfulparents subredditet. Vannak sokan :(
febr. 3. 13:03
 28/49 anonim ***** válasza:
84%

Meg meg.

Ha vissza csinálnám sosem kellene gyerek.

Önző voltam, hogy gyereket szültem mert barátnőim és szüleim is nyagattak, hogy mikor lesz már gyerek. Ráadásul a párom el is hagyott szülés után és azóta romokban az életem. Senki sem segít a gyereknevelésben és testileg is megsinylettem. Komoly párkapcsolatot senki sem akar velem. A gyerek 5 éves és csak baj van vele és valszeg érzi is hogy utálom. Lehet lepontozni, de az igazság. Hatalmas nagy hibának érzem a gyereket.

febr. 3. 16:23
 29/49 anonim ***** válasza:
24%

#22! Te? Kétlem😂 Nincs honnan kirúgatni, mivel magamnak dolgozom😉 Arccal ugyanekkora a hülyékkel szemben. Lehet, te csak itt vagy ilyen nagylány, de ne magadból indulj ki.

Bocsi, de nem arra kaptam a diplomám, hogy ostoba felnőttek értelmetlen kérdéseit fejtsem meg. Tanuljon meg fogalmazni, vagy fogadja el, hogy az emberek úgy értik, ahogy írja 🤷🏼‍♀️ Te meg tedd hasznossá magad, ne nekem okoskodj, senki nem kíváncsi a véleményedre. Majd szólok, ha érdekel.😘

febr. 3. 17:30
 30/49 anonim ***** válasza:
71%

29, tudjuk te nem bántad meg,de nem ez volt a kérdés. Én sem válaszoltam pont azért mert érdemben erre nem tudnék felelni.

Lehet van diplomád,de nem tudsz kérdést értelmezni.

Nem 22-es vagyok.

febr. 3. 18:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!