Aki azt írja, hogy rosszkor szült, és megbánta, hogy nem vetette el a babáját, az utálja is a gyerekét?
Sok olyan hozzászólást olvasok, mint pl. ez: „Hallgass az eszedre. Nem mondanak hülyeséget a szüleid. Én 20 évesen szültem, egy évvel később már el is váltam, és a fél életem tönkrement. Ha újra kéne kezdenem, másképp csinálnám.”
Az a szülő, aki így gondolja, a gyerekének is a szemébe mondja, hogy bárcsak ne születtél volna meg? Utálhatja a gyerekét? Vagy ha valaki szereti a gyerekét, miért mondja, hogy mégsem kellett volna megszületnie?
Szó nincs arról, hogy utálnák a gyereküket. Egyszerűen csak utólag könnyű okosnak lenni. Én is egyedül maradtam a lányommal, és nem ilyen életet képzeltem el magunknak. De 5 évvel ezelőtt még nem tudtam, hogy ez lesz, pedig 27 évesen szültem.
Én ha tehetném, minimum 15 évet mennék vissza az időben, és teljesen másképp döntenék sok dologban. De könnyű úgy, hogy ismerem az egyik út következményeit. A gyerekemet nem bántam meg, imádom, most már nem tudom elképzelni azt, hogy Ő nincs, de ha 18-20 éves lehetnék megint, akkor teljesen más utat választanék, és akkor valószínűleg a lányom sem lenne.
Nekem egyeltalán nem kelett volna még.
De Imádom a kislányom az életem.
És csak azért irom, mert 16 éves vagyok.
De ugymond nem bántam meg, de egyeltalán nem most kelett volna.
Nekem is elvaltak anyuek.
Nagyon sokszor mondta Anyuci, hogy bizony nagyon sok mindent maskepp csinalna ha megint 20 lehetne... Egyetlen dolog miatt szereti a mai napig apat es ezek mi vagyunk, a tesom es en (3 eve nem beszelnek anyu meg apu...) Es aputol is ugyanezt hallgatjuk, Ö csak azert elne meegint anyuval mert nelküle mi nem lehetnenk... :)
Na amit ki akartam ebböl hozni. Anyuci es Apuci is maskeppen csinalna mindent, nem hazasodnanak össze megint es talalkozni is csak miattunk a gyerekek miatt akarnanak :)
Én is nyilatkoztam ebben a témában,de egyszer sem mondtam,vagy gondoltam bár elvetettem volna,csupán annyit írtam jobb lett volna ha 2-3 év múlva jön és nem 20 évesen leszek terhes,ettől még nagyon szeretem 1,5 éves kisfiam.
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!