Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van aki esetleg "megbánta",...

Van aki esetleg "megbánta", hogy gyerek (ke) et vállalt?

Figyelt kérdés
Nem provokációnak szánom, és nem is szó szerint értem a megbánást, inkább úgy, hogy ha visszamehetne az időben, akkor inkább mégsem alapítana családot? Leírnátok azt is, hogy miért éreztek így, ha van ilyen? Köszönöm.
2012. aug. 24. 19:01
 1/6 anonim válasza:
50%
Tudod szerintem sokan vannak igy,hogy legszivesebben visszaállitanák az időt,Én úgy érzem sok mindent megtettem a fiaimért/kicsik voltak mikor meghalt a férjem/de ahogy teltek az évek és felnőttek folyamatosan okozták a csalódásokat.sokat szembeszálltak velem,két éve a kisebbik /23 éves/egy lány és annak anyja befolyására hátat forditott Nekem és a testvérének.Tudod felteszem a kérdést ezért szültem meg,ezért voltam mindig vele,Ezért segitettem mindenben?Persze bitos minden szülőben van hiba is,de hátat forditani,Valóban akkor felteszem sokszor Én is a kérdést miért szültem?
2012. aug. 24. 19:12
 2/6 anonim ***** válasza:
53%
A legcsodálatosabb szerep a szülőszerep. Boldogság, hogy részese lehetek a mai napig is, és a jövőben is. Nincs indok, ami ezen változtatna.
2012. aug. 24. 19:13
 3/6 anonim ***** válasza:
Megbánni nem bánom, csak pár dolgot "átugornék" :) Pl. dackorszak...:) De tudom ez lehetetlen , meg ebben is van szép, végülis most formálódik a személyisége.
2012. aug. 24. 19:18
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én nem a gyereket bántam meg, hanem azt, hogy annak szültem, akinek.
2012. aug. 24. 21:41
 5/6 anonim ***** válasza:
63%

Első válaszolónak üzenem, hogy gyereket az ember nem magának szül. Hibás gondolkodásmód azért gyereket szülni, hogy majd öreg korunkban legyen aki pátyolgasson. Csak akkor szabad gyereket vállalni, ha az ember képes arra, hogy azt a kis jövevényt feltétel nélkül szeresse, nem pedig azért, hogy legyen valaki, aki mindig mellettem van.

Szerintem emiatt bánják meg sokan a gyerekvállalást, mert nem nőttek fel a feladathoz, a feltétel nélküli szeretethez, mert ez bizony elég nehéz dolog.

2012. aug. 25. 00:30
 6/6 anonim ***** válasza:
65%

Jujj, hat szegyelem magam, de egyszer hangosan az edesanyam es a testverem elott azt mondtam/ Jajj bar csak ne szultem volna meg!!

Veszelyeztett terhes voltam, sokat voltam korhazban es szinte 8 honapig semmi sex. ez ido alatt a ferjem osszejott a koleganojevel. A munkam elvesztettem. A lakast el muszaly volt eladni hogy kulon koltozzunk. Szoval rengeteg rossz dolog tortent velem akkoriban.

DE ahogy kimondtam mar megis bantam. Annyira lelkiismeretfurdalasom volt/ van, pedig mar ennek 12 eve.

Elkenyeztettem a fiam, es talan ennek a mondatnak is koze van hozza, nem csak azert mert kimondtam, hanem mert ilyen eszembe jutott.

depis voltam akkor nagyon.

Egyszoval nem bantam meg, cask azt hogy rossz ferfinak szultem. De a fiam az eletem. IMADOM

2012. aug. 25. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!