Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van, aki bánta/megbánta, hogy...

Van, aki bánta/megbánta, hogy nem egy szobában aludt vele az elején a kisbabája?

Figyelt kérdés

A lakásunk beosztása, szobák mérete olyan, hogy fizikailag sem fér be sem a mi hálószobánkban egy kis mózes sem, sem a pici szobájába egy ágy, így az elejétől fogva külön aludt/alszik.

Az a furcsa, hogy ahogy nő, most 4 hónapos lesz, egyre jobban bánom, hogy így alakult. Néha éjjel is elgondolkodom rajta, én mennyire utálok pl. egyedül, a férjem nélkül aludni, milyen lehet akkor ez egy picinek. Ráaádásul van egy kistermetű kutyusunk, aki az ágy lábánál alszik (nem az ágyban :) ), tehát mi "3"-an alszunk együtt, amíg a fiam egyedül. Olyan vacak érzés és egyre rosszabb. Én lihegem ezt túl vagy más is érzett így? Elmúlik ez az érzés? A lakáson nyilvánvalóan változtani nem tudok.

2012. ápr. 10. 11:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Ne aggodj. :) Te azert utalsz a ferjed nelkul aludni mert megszoktad mar vele es furcsa erzes ha nem szuszog ott melletted. A kisfiad kulon szokta meg es neki ez a normalis. Lehet fura lenne ha magad melle venned es zavarnatok ot mert megszokta mar a kulon kis "birodalmat". Az en kisfiam 26 honapos es meg tudom szamolni az ket kezemen, hogy hanyszor aludt velunk. 1-szer azert mert hanyt szegeny igy mindig resen kellett lenni, melletunk volt a tal, torulkozo stb. 3 masik alkalommal meg azert mert nyaralni voltunk. Egyik alkalommal sem aludt jol es mi sem. Ahogy en forgolodtam o felebredt, elkezdett jatszani, nem ertette mi tortenik, azt hitte ez valamifele erdekes es izgalmas dolog. :)) Jatszott a hajammal, dumalt, csipkedett, nevetett stb. O szuletese ota ugy, szokta meg, hogy betesszuk szopi utan a kisagyba es elalszik. Ha jott a foga vagy nyugosebb beteges idoszaka volt akkor ott kellett marani az agyanal es simogatni amig elaludt de ha nincs semmi gond a mai napig betesszuk az agyaba es alszik mint a bunda. Ha meg nem almos akkor dumal meg nezegeti a kedvenc matrica albumat aztan bealszik. En meg besurranok, lekapcsolom a kislampat, bekapcsolom az ejszakai fenyt (solampa), betakarom es alszik reggelig mint a bunda. En el nem tudom kepzelni, hogy velunk aludjon. Mindenki faradtan ebredne. Ha nallatok ez mukodik akkor szerintem ne legyen lelkiismeret furdalasod. Ha sir es nem szereti akkor megertem, hogy aggodsz de ha alszik es nincs gond akkor hagyd ot nyugodtan es ne valtoztass csak azert, hogy neked jobb legyen. :))
2012. ápr. 10. 11:47
 2/3 anonim ***** válasza:
Én azt bánom,hogy nem aludtunk rögtön külön...
2012. ápr. 10. 12:29
 3/3 anonim ***** válasza:
Te liheged túl.
2012. ápr. 10. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!