Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Megbánta valaki, hogy szült...

Megbánta valaki, hogy szült gyereket?

Figyelt kérdés
febr. 1. 20:57
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
35%
Főleg hogy te meg nem bántad meg. Hurrá.
febr. 1. 22:23
 12/49 anonim ***** válasza:
febr. 1. 22:33
 13/49 anonim ***** válasza:
febr. 1. 22:36
 14/49 anonim ***** válasza:
febr. 1. 22:37
 15/49 anonim ***** válasza:
81%
Én
febr. 1. 22:54
 16/49 anonim ***** válasza:
67%
Én nagyon szeretem, talán túlságosan is. És emiatt lehet hogy talán. Ezt úgy merem leírni, ha netalán egyszer majd látja is megérti. A világ miatt. Nekem nagyon sok mindenben most kezd felnyílni a szemem, ami miatt féltem. És itt most nem kis apróságokra gondolok, amik amúgy is az élet részei. Túlságosan elfajzott lett az emberek többsége. Abban bízik hogy már van jó pár felismerés és elindul valami a jó úton.
febr. 1. 23:27
 17/49 anonim ***** válasza:
75%

Pillanatok vannak amikor megbánom( pl órák óta nem alszik és közben rugdos nyűgös vagy amikor begyulladt a mellem szoptatás közben),de amikor ezek a rossz pillanatok elmúltak megint imádom.

Ismerek olyat aki tudja,hogy a szülei valójában megbánták.

febr. 2. 00:36
 18/49 anonim ***** válasza:
81%
Nálam sokkal több a negatív hozadéka a gyerekvállalásnak(testem egy roncs lett, egészségügyi problémák, hónapok óta nem alvás, egy baromi akaratos, hisztis baba, házasságom megroppanása stb.), Mikor mondják hogy egy mosolytól elmúlik minden és minden szép lesz. Szeretem a mosolyát, ha jó kedvű, de ez nem törli el a negatívumokat. Ezek mellett azt mondom ÁLTALÁBAN mégsem bántam meg. Éjjel, mikor óránként ébred, majd hajnal 3tól reggel 6ig ébren van(de csak kézben vagy üvölt) olyankor nagyon bánom, és szoktam hangoztatni, ha előre látom, hogy ilyen, akkor SOHA nem vállalok gyereket. Összességében jó hogy van, de már várom mikor nem a túlélésről szólnak a napok.
febr. 2. 07:28
 19/49 anonim ***** válasza:
85%
Te jó ég, AZOK nem tudnak szöveget értelmezni, akik itt ugatnak. A kérdés nem úgy szólt, hogy "Te megbantad, hogy gyereket szultel?" Hanem hogy van-e aki megbánta. Erre sok jó válasz létezik...
febr. 2. 07:32
 20/49 anonim ***** válasza:
29%
Ja és amúgy nem vagyunk gondolatolvasok, hogy tudjuk, hogy a kérdező azt akarja, hogy hozzá hasonló szívtelen sorstársak irjanak, nem őszinte válaszokra kíváncsi...akkor írja azt
febr. 2. 08:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!