Van itt olyan aki megbánta, hogy csak egy gyereket szült? Miért maradtatok 1 gyereknél? Miért döntöttetek így?
Figyelt kérdés
2021. aug. 11. 17:10
1/5 anonim válasza:
Én már megbántam, pedig még nem is késő, 31 vagyok. De sajnos már nem lehet, mert a férjem teljesen elzárkózik a gondolattól.
2/5 anonim válasza:
Én akkor bántam meg, mikor meghalt anyukám. A tesómmal egymás támaszai voltunk és rossz tudni, hogy az én fiamnak ilyen nem lesz, ha mi elmegyünk. Ekkor már 44 voltam, természetesen szóba sem jöhetett újabb baba.
3/5 anonim válasza:
én még nem tudom, hogy lesz-e, félek,hogy bánni fogom később, ha nem, de most meg nem fér bele az életünkbe... és 30 felett nem akartam szülni, idén már 31 leszek..
4/5 A kérdező kommentje:
Én 30 évesen szültem az elsőt, azaz nem rég. 2,5 hónapos
2021. aug. 13. 05:59
5/5 anonim válasza:
Nálunk apáék, de anyának nem volt opció a második baba, így is majdnem meghaltunk mindketten a születésemkor.
Nekem is egy lett volna (örököltem anya betegségét), de most már kicsúsztam az időből, úgyhogy gyermektelenek maradunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!