Kistesó tervezése: megvártátok, amíg jött a vágy, hogy nagyon szeretnétek megint kisbabát, vagy inkább racionálisan döntöttetek, hogy itt az idő most már (pl. korkülönbség, GYES, stb miatt)?
Mikor megszületett az első már tudtuk, hogy 2-3 éven belül lesz mégegy. Én egyedüli gyerek vagyok, vègiguntam a gyerekkorom, ezt semmiképpen nem akartam a saját gyerekemnek.
2,5 év lett közöttük, tökéletes.
Megvártuk a vágyat. Nálam a nagy 2 éves korában jött, férjemnél bő fél évvel később, így lesz 3,5 év különbség, másfél hónap múlva jön a kicsi kb. A nagy nagyon várja, örül neki, de korábban szerintem mág nem így lett volna, nagyon matrica volt, mostanra önállóbn már.
Mondjuk nekem a munkát nem kellett figyelembe vennem, kötetlen munkaidős home office, baromi rugalmas főnökkel, úgy alakítom, ahogy nekem jó. Mondjuk nem panaszkodhatnak, a lányom pár hetes volt, már dolgoztam csökkentve, szóval sokat nem hagytam ki, most is kb. 3 hónapot fogok szerintem, persze akkor még nem teljes gőzzel csinálom.
Megvartuk a vagyat, de a menstruaciom meg sehol nem volt... 19honapos volt a nagy, mikor eloszor megjott...
Azutan az 5.honapban terhebe estem, sajnos, elveteltem...
Na ilyenkor mar az ido is surgetett, mert ugye mar csak gyest kaptam, de veteles utan szinte azonnal terhes lettem, igy lesz majdnem kerek 3 ev kozottuk, nem bantam volna ha kevesebb, de a sors igy akarta...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!