Mennyire valószínű, hogy egy enyhe értelmi fogyatékos gyerekről nem derül ki, hogy enyhe értelmi fogyatékos, és eljut a felsőoktarásig?
Figyelt kérdés
Nem derül ki alatt azt értem, hogy nem lesz diagnosztizálva, valamilyen oknál fogva, és mondjuk csak akkor derül ki, amikor már egyetemista.nov. 20. 15:09
21/25 anonim válasza:
20! Köszi, elég jól megy. Kapaszkodj meg, tanítom is😘
Elég értelmesen és magyarul leírtam, MINDEN értelmi fogyatékos gyerek viselkedésében és/vagy kognitív képességében van valami eltérés, amit, ha intézménybe jár, (márpedig jár), ki fognak vizsgáltatni, akkor pedig ki fog derülni. Ha te nem ismernéd fel gyógypedagógusként, azzal inkább ne dicsekedj😉
Elég nagy probléma, hogy ezt nem sikerült értelmezned, szóval szövegértés korrepetálás itt, neked fél áron 😉
22/25 anonim válasza:
Jól van, én feladom, sajnálom,hogy így felhígult ez a szakma.
23/25 anonim válasza:
Ha egy értelmi fogyatékos átlag 4-es 5-ös tanuló lenne normális gimiben és még felsőoktatásba is bejutna, majd diplomázna, akkor ezen az alapon mire képes az, aki nem értelmi fogyatékos???
24/25 anonim válasza:
Ma már egyáltalán nem kell 4es 5ös tanulónak lenni ahhoz,hogy bejusson vki a felsőoktatásba. Hármas átlag bőven elég sok szakra.
25/25 anonim válasza:
Akkor az értelmi fogyatékosok a te definíciód szerint teljesen átlagos emberek, akiknek semmiféle értelmi fogyatékosságuk sincs ezek szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!