Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » 5 éves kisfiú az udvarra...

5 éves kisfiú az udvarra kakil/pisil, szülei szerint "normális mert gyerek". Tényleg én vagyok hülye vagy követeljem ki, hogy neveljék meg?

Figyelt kérdés
Szóval, van egy keresztfiam, jövő hónapban tölti a 6 évet. Azonban, együtt lakik a nagy család anyósék, mi a párommal és a lányommal, sógornőmék a gyerekkel. Egy udvarban de külön házban. (tudom már itt elrontottuk mert azóta csak baj van mindenből de túl hosszú a történt és most nem ez a lényeg). Na most, egy időben szépen bejárt a wc.re elvégezni a dolgát a gyerekük, azonban egy ideje mivel apósomhoz nem ment, apósom kitalálta nagy okosan hogy mikor wc-zik a gyerek akkor nem fog elmenni tőle és bizony ő akkor kér puszit a gyerektől, ez odáig fajult hogy mikor a gyerek leül a wcre, apósom odamegy, és a karját elkezdi rángatni hogy adjon neki puszit, na persze ebből megy a hiszti mert a gyerek nem akarja. Ez sem helyes, már nagyon sokszor volt vita téma de nem változik apósom, ez odáig fajult hogy a gyerek nem mer a wcre ülni mert akkor "jön Tata és puszit akar", megértem a gyereket is, senki nem szeretné hogy amíg végzi a "nagy dolgát" valaki rángassa a karját a pusziért. Itt jön a DE, van kinti wc is, és minthogy arra szokatták volna a gyereket hogy oda menjen, a két ház közé kakilik a betonra és a mi falunkat pisili le! Na most, ezen én nagyon kiakadtam, és megkértem először is szépen őket hogy vagy vegyenek egy hordozható wc.t a gyereknek és abba végezze dolgát ha már így alakult vagy szokassák a kintire. És kb. Nekem estek hogy én milyen hülye vagyok, mert nem lesz abból semmi baj ha oda pisilik meg oda kakilik a gyerek, had ne mondjam hogy elkezdett zöldülni a házunk fala.. a kárt nem javítják ki nekünk és nem is lehet velük beszélni mert szerintük normális hogy oda kakilik mert gyermek. Nekem még pici a lányom, biztosan lesz nekünk is gondunk a szobatisztasággal (még nem tartunk ott), de nekem eszembe se jutna soha arra szokatni hogy a másik ablaka, ajtaja, vagy falára piszkitson és ezt még normálisnak is tartsam. Egyébként anyósoméké a ház, és persze az is hozzánk van vágva hogyha nem tetszik, ott az ajtó mehetünk, holott saját erőből és pénzből húztunk fel ide magunknak részt (ez is anyósom ötlete volt hogy legyen együtt a család). Egyezni nem tudunk velük, de nekünk ez nagyon kellemetlen, nemrégiben volt az én anyum látogatóban, és elég egyértelműen megjegyezte mikor látta mit csinál keresztfiam hogy "nem szeretné, hogy ilyen fertőben nőjjön fel az unokája" ezt persze megint sértésnek vették sógornőmék és anyósomék is. Szóval mi a teendő? Kárt nem fizetnek ki, nevelni nem nevelik a gyereket, itthagyni a sok évi munkát és "menekülni" megint nem opció. Mit tehetnék? Egyébként ettől függetlenül nincs gondom velük. De nekem ez a kaki-pisi dolog kicsit sok.

aug. 15. 09:45
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
89%

Ne haragudj, de igen, te is hülye vagy, ha képes voltál ilyen büdösproli családhoz odaköltözni és gyereket vállalni, meg most is ott akarsz maradni, olyan ember között nevelni a gyereked, ahol normális, hogy valaki sz*rás köznen akarja puszilgatni a gyereket, a többi meg odasz*ratja a másik házfalához.

Alapból buta voltál oda építkezni, mikor a csapból is az folyik, mennyi negatív következménye van ennek, aztán még százezredjére is beszélgetni akarsz, mikor látod, hogy felesleges. A saját felelősséged is ismerd már fel ebben, aki képes vagy ilyen helyen nevelni a gyereked, mert könnyebb, mint megteremteni az önálló lakhatást, ahogy mások trszik.

aug. 15. 11:05
 22/44 anonim ***** válasza:
94%

#19! Hogy lehet különböző védőnőtök, ha egy udvaron laktok?🙄Ez így kamu.

A kérdéshez nem tudok hozzászólni, mert szóhoz se jutok. Beteg az egész család és a legdurvább, hogy senki nem is látja. Még te se. Csak odáig jutsz agyban, hogy a te házad falát hugyozzák le.

aug. 15. 11:23
 23/44 anonim ***** válasza:
100%

A gyermek, mivel még kicsi, működnek az ösztönei, ösztönösen taszítja a pedofil vénembert. Csak remélni merem, semmi mást nem csinált a gyerekkel, mert az, hogy a wc-n ülve is puszit kér, perverz pedofíliára utal. Aki ezt nem látja, az vak. Sajnos te nem tehetsz semmit. A szülei joga lenne, de homokba dugják a fejüket.

Egyet viszont tehetsz. A te gyereked érdekében SÜRGŐSEN költözzetek el. Ez egy fertő, egy mérgező közeg, egy véd pedofillal megfűszerezve.

aug. 15. 11:35
 24/44 A kérdező kommentje:

Úgy lehet különböző védőnő hogy nem jöttem ki azzal aki nekik van (elérhetetlen legtöbbször).

Köszönöm a tanácsokat.

aug. 15. 11:44
 25/44 anonim ***** válasza:
93%
Hiába írjátok le 100-szor, hogy költözzön el, úgysem fognak, mert tuti, hogy nincs rá pénzük, azért mentek lakni is anyósékhoz.
aug. 15. 11:48
 26/44 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet választani, senkit nem érdekel, ha nem jössz ki.
aug. 15. 11:53
 27/44 anonim ***** válasza:
83%

"Úgy lehet különböző védőnő hogy nem jöttem ki azzal aki nekik van (elérhetetlen legtöbbször)."

Azaz hazudsz, mint a vízfolyás. Emiatt nem lehet váltani.

aug. 15. 12:06
 28/44 anonim ***** válasza:
100%

Jesszum pepi, valaki védje már meg szerencsétlen gyereket!!

Kérdező, neked hogy esne, ha minden wc-zés alkalmával benyitna a pedopapa puszilkodni, mert onnan nem tudsz menekülni? Vagy ne adj isten majd a lányoddal csinálja ugyanezt? HÁT NEM VAGYTOK NORMÁLISAK. És még a gyereket kéne megnevelni? Nem látod, hogy azért menekül ki az udvarra, mert retteg? Itt k*rvára nem a gyerek a hibás, csak szólok.

Tudod, ki a f*szom finomkodna ezek után a kedves apóssal... A tökénél fogva rángatnám ki a fiam mellől

Szó szerint melletted molesztálnak egy gyereket és neked a legnagyobb bajod, hogy zöldül a házatok fala. Gratulálok....

aug. 15. 12:40
 29/44 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, hogy csak tüneti kezelése a problémának, de valami kallantyút, reteszt nem lehetne a wc-re szerelni, hogy a gyerek (ha elég idős már hozzá) magára tudja zárni? Hátha visszaszokna a benti wc-re, ha nem tudna rányitni a papa.

Amúgy nagyon sajnállak titeket és azt a szegény gyereket is, hogy ilyen életkörülményeitek vannak, borzasztó lehet. Remélem a védőnő tud segíteni a kisfiúnak, ti pedig minél előbb el tudtok onnan menekülni.

aug. 15. 13:08
 30/44 anonim ***** válasza:
100%

Menj már oda és védd már meg könyörgöm azt a gyereket. A wcn letolt gatyával a kisgyerek kell csókolgassa a nagyapját. Szerinted meg az a baj, hogy kint pisil. Hallod magad egyáltalán??

Bmeg, ilyenkor annyira mélységesen elfog az undor, hogy szívből remélem, hogy csak kamu. Egy teljes család nézi teljes lelki nyugalommal, hogy a pedofil öreg zaklatja, és senkit nem érdekel. Vagy amikor a te lányodat molesztálja a wcn, akkor megmozdulsz végre? Mi a faxom bajotok van komolyan...?

aug. 15. 13:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!