5 éves kisfiú az udvarra kakil/pisil, szülei szerint "normális mert gyerek". Tényleg én vagyok hülye vagy követeljem ki, hogy neveljék meg?
Ne haragudj, de igen, te is hülye vagy, ha képes voltál ilyen büdösproli családhoz odaköltözni és gyereket vállalni, meg most is ott akarsz maradni, olyan ember között nevelni a gyereked, ahol normális, hogy valaki sz*rás köznen akarja puszilgatni a gyereket, a többi meg odasz*ratja a másik házfalához.
Alapból buta voltál oda építkezni, mikor a csapból is az folyik, mennyi negatív következménye van ennek, aztán még százezredjére is beszélgetni akarsz, mikor látod, hogy felesleges. A saját felelősséged is ismerd már fel ebben, aki képes vagy ilyen helyen nevelni a gyereked, mert könnyebb, mint megteremteni az önálló lakhatást, ahogy mások trszik.
#19! Hogy lehet különböző védőnőtök, ha egy udvaron laktok?🙄Ez így kamu.
A kérdéshez nem tudok hozzászólni, mert szóhoz se jutok. Beteg az egész család és a legdurvább, hogy senki nem is látja. Még te se. Csak odáig jutsz agyban, hogy a te házad falát hugyozzák le.
A gyermek, mivel még kicsi, működnek az ösztönei, ösztönösen taszítja a pedofil vénembert. Csak remélni merem, semmi mást nem csinált a gyerekkel, mert az, hogy a wc-n ülve is puszit kér, perverz pedofíliára utal. Aki ezt nem látja, az vak. Sajnos te nem tehetsz semmit. A szülei joga lenne, de homokba dugják a fejüket.
Egyet viszont tehetsz. A te gyereked érdekében SÜRGŐSEN költözzetek el. Ez egy fertő, egy mérgező közeg, egy véd pedofillal megfűszerezve.
Úgy lehet különböző védőnő hogy nem jöttem ki azzal aki nekik van (elérhetetlen legtöbbször).
Köszönöm a tanácsokat.
"Úgy lehet különböző védőnő hogy nem jöttem ki azzal aki nekik van (elérhetetlen legtöbbször)."
Azaz hazudsz, mint a vízfolyás. Emiatt nem lehet váltani.
Jesszum pepi, valaki védje már meg szerencsétlen gyereket!!
Kérdező, neked hogy esne, ha minden wc-zés alkalmával benyitna a pedopapa puszilkodni, mert onnan nem tudsz menekülni? Vagy ne adj isten majd a lányoddal csinálja ugyanezt? HÁT NEM VAGYTOK NORMÁLISAK. És még a gyereket kéne megnevelni? Nem látod, hogy azért menekül ki az udvarra, mert retteg? Itt k*rvára nem a gyerek a hibás, csak szólok.
Tudod, ki a f*szom finomkodna ezek után a kedves apóssal... A tökénél fogva rángatnám ki a fiam mellől
Szó szerint melletted molesztálnak egy gyereket és neked a legnagyobb bajod, hogy zöldül a házatok fala. Gratulálok....
Tudom, hogy csak tüneti kezelése a problémának, de valami kallantyút, reteszt nem lehetne a wc-re szerelni, hogy a gyerek (ha elég idős már hozzá) magára tudja zárni? Hátha visszaszokna a benti wc-re, ha nem tudna rányitni a papa.
Amúgy nagyon sajnállak titeket és azt a szegény gyereket is, hogy ilyen életkörülményeitek vannak, borzasztó lehet. Remélem a védőnő tud segíteni a kisfiúnak, ti pedig minél előbb el tudtok onnan menekülni.
Menj már oda és védd már meg könyörgöm azt a gyereket. A wcn letolt gatyával a kisgyerek kell csókolgassa a nagyapját. Szerinted meg az a baj, hogy kint pisil. Hallod magad egyáltalán??
Bmeg, ilyenkor annyira mélységesen elfog az undor, hogy szívből remélem, hogy csak kamu. Egy teljes család nézi teljes lelki nyugalommal, hogy a pedofil öreg zaklatja, és senkit nem érdekel. Vagy amikor a te lányodat molesztálja a wcn, akkor megmozdulsz végre? Mi a faxom bajotok van komolyan...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!