5 éves kisfiú az udvarra kakil/pisil, szülei szerint "normális mert gyerek". Tényleg én vagyok hülye vagy követeljem ki, hogy neveljék meg?
Figyelt kérdés
Szóval, van egy keresztfiam, jövő hónapban tölti a 6 évet. Azonban, együtt lakik a nagy család anyósék, mi a párommal és a lányommal, sógornőmék a gyerekkel. Egy udvarban de külön házban. (tudom már itt elrontottuk mert azóta csak baj van mindenből de túl hosszú a történt és most nem ez a lényeg). Na most, egy időben szépen bejárt a wc.re elvégezni a dolgát a gyerekük, azonban egy ideje mivel apósomhoz nem ment, apósom kitalálta nagy okosan hogy mikor wc-zik a gyerek akkor nem fog elmenni tőle és bizony ő akkor kér puszit a gyerektől, ez odáig fajult hogy mikor a gyerek leül a wcre, apósom odamegy, és a karját elkezdi rángatni hogy adjon neki puszit, na persze ebből megy a hiszti mert a gyerek nem akarja. Ez sem helyes, már nagyon sokszor volt vita téma de nem változik apósom, ez odáig fajult hogy a gyerek nem mer a wcre ülni mert akkor "jön Tata és puszit akar", megértem a gyereket is, senki nem szeretné hogy amíg végzi a "nagy dolgát" valaki rángassa a karját a pusziért. Itt jön a DE, van kinti wc is, és minthogy arra szokatták volna a gyereket hogy oda menjen, a két ház közé kakilik a betonra és a mi falunkat pisili le! Na most, ezen én nagyon kiakadtam, és megkértem először is szépen őket hogy vagy vegyenek egy hordozható wc.t a gyereknek és abba végezze dolgát ha már így alakult vagy szokassák a kintire. És kb. Nekem estek hogy én milyen hülye vagyok, mert nem lesz abból semmi baj ha oda pisilik meg oda kakilik a gyerek, had ne mondjam hogy elkezdett zöldülni a házunk fala.. a kárt nem javítják ki nekünk és nem is lehet velük beszélni mert szerintük normális hogy oda kakilik mert gyermek. Nekem még pici a lányom, biztosan lesz nekünk is gondunk a szobatisztasággal (még nem tartunk ott), de nekem eszembe se jutna soha arra szokatni hogy a másik ablaka, ajtaja, vagy falára piszkitson és ezt még normálisnak is tartsam. Egyébként anyósoméké a ház, és persze az is hozzánk van vágva hogyha nem tetszik, ott az ajtó mehetünk, holott saját erőből és pénzből húztunk fel ide magunknak részt (ez is anyósom ötlete volt hogy legyen együtt a család). Egyezni nem tudunk velük, de nekünk ez nagyon kellemetlen, nemrégiben volt az én anyum látogatóban, és elég egyértelműen megjegyezte mikor látta mit csinál keresztfiam hogy "nem szeretné, hogy ilyen fertőben nőjjön fel az unokája" ezt persze megint sértésnek vették sógornőmék és anyósomék is. Szóval mi a teendő? Kárt nem fizetnek ki, nevelni nem nevelik a gyereket, itthagyni a sok évi munkát és "menekülni" megint nem opció. Mit tehetnék? Egyébként ettől függetlenül nincs gondom velük. De nekem ez a kaki-pisi dolog kicsit sok.aug. 15. 09:45
1/44 anonim válasza:
Rendszeresen molesztálják szegény gyereket és te azon vagy kiakadva, hogy "kakilik".
Majd ha a lányodnal nem all meg a papa a puszinal, hanem bevagja neki, akkor...
2/44 anonim válasza:
Ne haragudj, de ez a család úgy ahogy van, nem normális.
Nem kell senmilyen hordozható wc az udvarra, és papi puszija sem (ez nagyon beteg)
Szoktassa vissza az anyja a wcre, és szóljon rá papára.
3/44 anonim válasza:
Bocsi, hogy ezt írom, de undorító egy család. Szegény gyerek, az lenne a csoda, hogyha ezek után normális lenne.
Én elköltöznék.
4/44 anonim válasza:
Természetesen az a legnagyobb baj, hogy hová sz@rik meg hugyozik a gyerek, még véletlenül sem az, hogy a PEDOFIL nagyapja SZEXUÁLISAN ZAKLATJA.
A gyerek normális, azért csinálja, mert fél, mert nem akarja a zaklatást. A pedofil apósod az aberált. Én feljelenteném.
5/44 anonim válasza:
Szarjál te is az övék elé, és mondd ugyanazt amit ők :D
7/44 A kérdező kommentje:
Nem pedofil a nagyapja. Az anyja meg az apja szokatta rá a szájra puszira a gyereket, egyedül a nagyapjának nem akar adni mert szúrja a szakálla és ezért próbálja ilyen trükkökkel kicsalni a puszit a gyerektől. Egyébként nekünk sosem adott szájra puszit mert nem engedtük csak arcra, mert én pl. Nagyon szájra puszi ellenes vagyok gyerek témában, de ha mondtam nekik ezt is megint én voltam hülye és hogy úgy nevelik a gyermeküket ahogy akarják mi ne szóljunk bele. Egyébként a költözés a mi fejünkben is megfordult.
aug. 15. 10:06
8/44 A kérdező kommentje:
Nem, nem kamu kérdés sajnos. Látom hogy nincs rendben ami itt van. Szóval melyik a jobb opció? Beszélni velük hogy ez így nincs rendben (sokadjára is sikertelenül)? Vagy költözés?
aug. 15. 10:07
9/44 anonim válasza:
#7 Ha bemész valahová, ahol a másik alulöltözött és a másik nem akarja, hogy ott legyél, ha a másikra olyan fizikai érintést kényszerítesz, amit nem akar, azt úgy hívják, hogy szexuális zaklatás.
10/44 A kérdező kommentje:
Köszönöm ezt az információt, hasonló formában már próbáltuk elmondani ezt a nagypapának de érthetetlen.
aug. 15. 10:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!