Nagyon rosszul viselkednek a gyerekeim. Nem bírom már. Mit tegyek? Tudom nevelni kell őket. De semmi nem használ. Felváltva vannak nálam és az apjuknál. De ez a viselkedés akkor is megvolt amikor együtt éltünk.
Figyelt kérdés
Tehát nem ezért van. Akkor is rosszul viselkedtek. Főleg velem ilyen rosszak. Főleg az altatás a rémálom. Ovisok. Hiperaktívak is szerintem. Főleg a kisebb. Szoktunk menni játszótérre,nem azért van mert ne mennénk ki. Tudom, szaranya vagyok. Már évek óta ezt csinálják. Nem bírom. Mit csináljak? Vigyem el őket orvoshoz? Ér az valamit? Ott szépen viselkednének, nem értené az orvos hogy miről beszélek.2023. máj. 13. 14:03
31/38 anonim válasza:
Az altatás hosszának csökkentésére nálunk az vált be, hogy amikor már tényleg extrán kimászkáltak és látványosan minden bajuk volt ("inni kérek", "pisilni kell", "túl sötét/világos van"), akkor fogtam azt a béna matracot, ami amúgy is a szobájukban van, és befeküdtem hozzájuk. Úgy csináltam, mint aki alszik, na akkor ők is bealudtak 10 perc alatt (meg néha én is, de általában nem).
32/38 anonim válasza:
Derjadra mindig mindenhol jó valaszokat ír de tényleg 😁
33/38 anonim válasza:
Nálunk az elalvás csak es csakis ugy működik ha tettetem magam hogy alszok
Esetleg megfogom a kis kezét es ugy alszunk el.
Természetesen en nem alszok el/igaz mostanában mar ez a resze nem igaz, de másképp nem megy .
Se a hatvakarás , se a simizés, se a mesézés, se a vetítés, se a ringatás, se a teáztatás, nagyjából semmi se vált be sajnos csak ez.
34/38 A kérdező kommentje:
Én is odafekszem közéjük egy matracra, úgy csinálok mintha aludnék de az se használ.
2023. máj. 17. 15:19
35/38 anonim válasza:
Mit esznek vacsorára, hánykor, és utána mikor mennek aludni?
Hogy néz ki egy napotok?
Hogy néz ki az esti rutin?
Mennyi képernyőnézés van? Mennyit vagytok a szabadban?
36/38 anonim válasza:
Este konnyen emészthető kajat egyenek.
Estleg nem-e gluténerzekenyek?
Ilyenkor barmi eszebe juthat az embernek.
37/38 anonim válasza:
28 sokat segitettel... ja, hogy semmit megmondo kapitany
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!