Amikor a büntetés nem használ, mi a megoldás?
Sok-sok-sok mozgás, igazi kinti játékok.Főleg Veled:labda dobálás egymásnak, foci passzolgatás. Jót tesz, ha megtapasztalja, hogy van pozitív akció-reakció is, nem kell Téged provokálni otthon a hülyeségekkel. Amúgy az elektromos cuccokat meg elcsomagolnám. Kezdve azzal, ami őt a legérzékenyebben érinti.
Szerintem a figyelmedért harcol, akármi is az ár , neki megéri. Ha rosszalkodik, akkor tutira rá figyelsz.
Bünti helyett több anyával töltött extra idő..:-)) ez a titok sztem...
A dvd-t magyarázzátok el neki, 1-2x had nyomja meg néha, ha be.vagy kivesztek lemezt, vagy had indítsa el ő, ilyesmi...
Nagyon egyetértek az egyik válaszolóval, hogy a negatív figyelem is figyelem..tök mindegy mivel vonja magára a figyelmedet, de azt akarja, hogy rá figyelj, és ezt el is éri! Ügyes srác!!! :-))
4 vagyok,
hát igen, néha nagyon nehéz velük tényleg, és megértem, hogy elfogy az erőd, ideged hozzá...
nekem csak a lányom van, így könnyen dumálok...
Sztem ez a 3 év nagyon nehéz, pár hónap és sztem jobb lesz..
meg az van, hogy jót tenne neki az ovi, meg sztem neked is:-)), ott kitombolhatja magát, mármint sokat kint vannak, meg sokmindent tanulnak, én látom a lányomon, hogy nagyon jó neki, otthon nincs inger, ők meg tele vannak már energiával...
Én nem tudok, ha megfeszülök se, annyit foglalkozni vele, mint amit az oviban nyújtanak.. rajz, tánc, vers, gyurma, a sok gyerek, terítenek, festés, minden héten van vmi program, állatok világnapja, almahét, mittudomén miket ki nem találnak..a gyerekek meg meg vannak őrülve, készülnek rá, várják...otthon ezt nem tudod neki nyújtani már sajnos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!