Normális, ha a lányom a saját testszagjait kellemesnek találja?
Nemsokára 15 éves lesz... Hétvégén például nem szokott fürdeni, csak hétfő reggel, mert hogy vasárnapra jó érett szaga lesz a hónaljának, és azt szagolgatja. Vagy ha például fingik egyet, maga felé legyezi egy éppen a közelben lévő papírlappal (mindig papírlappal, nem értem miért??) és nagyot szippant belőle. Sőt, gyerekkora óta, ha fürdés előtt leveszi a bugyiját, azt is jól megszagolgatja.
Kérem, segítsen valaki, ezt normális?????????????????
Én nem tartom betegesnek, inkább érdekes.
Ismerek embereket, akik a saját pukijuk szagát szeretik, de másétól természetesen rosszul vannak.
olykor ha elmélyülök, én is túrom néha a fülemet. (persze csak ha egyedül vagyok)
és ide tartozik a mittesszerek nyomkodása is. én magamnak imádom csinálni, viszont ha másét kéne, elhánynám magam.
erről egy pszichológust kéne megkérdezni, biztos van valami megmagyarázható oka ezeknek a dolgoknak.
Szerintem tök természetes, csak társaságban illetlen.
Számítsátok Ti is magatokat "társaságnak", és csinálja egyedül, amit jólesik.
Volt egy ilyen barátnőm, nem volt vele bajom, csak vicces volt... :) mondjuk sosem pukkantott büdöseket, vagy nemtom hogy csinálta.
Nem olyan furcsa, mondjuk ha megrögzötten csinálja nem jó.A saját fingja senkinek se büdös sztem.Amugy meg én is ha érzem h jobban nedves vagyok megszagolom, hogy milyen nehogy vmi baj legyen, vagy lehet 1-2 nappal hamarabb érezni h meg fog jönni és lehet rá készulni.Bár az izzadtságszagot nem birom:S
Még a sajátot se.Orrot túrni meg szerintem gusztustalan.De kinek mi valakinek ez a hobbija:D
na hát ilyen is van, amig nem zavar másokat nincs gond.Párom turja az orrát, de mindig bezsepizi a kibányászott darabot, de nem szeret zsepivel turkálni csaj ujjal otthon.:D Engem meg ez idegesít.Szerintem nem olyan nagy baj.
Orromat én is túrom, de zsepizek. Sajni valami miatt nem tudom rendesen kifújni :( Lehet csak béna vagyok.
Bugyiszagolás is volt már. Nem gyakran csak ha valami gyanúsat tapasztalok. Az sokmindent elárul.
Osztom az előttem szólók véleményét. Csinálja, de ne mások előtt.
Bár én az orrtúrást páromnak mondtam hogyha ezt látja akkor ezért van. Elfogadta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!