Normális, ha a lányom a saját testszagjait kellemesnek találja?
Nemsokára 15 éves lesz... Hétvégén például nem szokott fürdeni, csak hétfő reggel, mert hogy vasárnapra jó érett szaga lesz a hónaljának, és azt szagolgatja. Vagy ha például fingik egyet, maga felé legyezi egy éppen a közelben lévő papírlappal (mindig papírlappal, nem értem miért??) és nagyot szippant belőle. Sőt, gyerekkora óta, ha fürdés előtt leveszi a bugyiját, azt is jól megszagolgatja.
Kérem, segítsen valaki, ezt normális?????????????????
Nem kellemesek ezek a szokások.
De ha utazik a buszon nyáron nem zavarja a külömböző szag, nem lesz olyan könnyen roszul.
Ha befiúzik bizonyára előnybe részesíti a szappant.
Az előttem íróval értek egyet. Nehogy elfajuljon.
Mellesleg ha fél nap után, rendes papírhasználat mellett szaga van a " betétnek " igenis lehet gyanakodni valami nincs endben. A nődokim mintha egy alkalommal a gumikesztyűjét megszagolta. Volt is akkor valami gyulladásfélém.
Azt se feledjük aki szereti saját magát, az általába másokat is szeret.
Én is úgy vélekedek hogy ez nem beteges.Van egy barátnőm aki ugyancsak szokott ilyet de engem nem igazán zavar. Sok ilyen ember van.Először én is furcsálltam de ez ízlés dolga.
Viszont ha úgy érzed kérdezz meg egy gyermekpszichológust hátha tud valami okosat mondani =)
16/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!