Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Azèrt írok ide mert màr nem...

Azèrt írok ide mert màr nem tudom mit tegyek.Van egy gyerekünk 4 èves lesz,sèrült...Születèsètől kezdve alvàsproblèmàs,az utobbi időben viszont extrèmen.Kèpes òràkat sírni,üvőlteni,engem harap, tèpi a hajam, ès szètmarja az arcom. MIT TEGYEK?

Figyelt kérdés

Gyülölöm magam amièrt nem tudok neki segíteni ,megnyugtatni.Ennek tetejèbe mèg a fèrjem is csak folyton szíd,megbànt hogy alkalmatlan vagyok ès hogy miatta van minden.Annyira fàj az egèsz

Mondtam neki hogy beszèljünk az orvosaival erről mert ez nem normàlis ès a gyerek ès èn ,mi is csak kikèszülünk.Erre ő azt mondja hogy nem elèg hogy így is fogyatèkos mèg gyogyszert is adnèk neki😭Màr nèha azon jàr az eszem hogy egyszerűen itt hagyok mindent ,vagy megölöm magam mert màr nem làtom a kiùtat.Estènkènt màr összehànyom magam a fèlelemtől mert tudom h mi vàr ràm hamarosan.Segítsègem nincs semmi,òviba mèg nem jàr mert a fèrjem nem engedte.

#dühroham #Sèrült gyerek #Hogyan tudnèk segíteni
2023. márc. 2. 22:18
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 26 os, nagyon sajnallak es nem vagyok megkeseredett egyaltalan. amikor a fiam meghalt 1995 ben ez neki is es nekunk is megvaltas volt. aki nevelt vagy elt skizofren szemellyel aki nem hajlando kezeltetni magat viszont nekifog drogozni mar felnott koraban onalloemberkent sajat lakasaban elve de veszelyeztetve a kornyezetet es rokonait valoszinuleg nem a szeretet lenne az elso erzesed amikor mar 2 hete naponta a rendorseg vagy eppen a soros drogdiler ebreszt hajnalban legujabb hirrel vagy kovetelessel. Amig a tunetei nem sulyosak voltak es nem drogozott velunk elt kisebb nagyobb problemakkal, addig kepes voltam en is a szeretetre. de egy szenvedelybeteg az minden csak nem szeretetre valo es aki ezt tagadja az onmaganak sem mond igazat. azt hogy nekunk 1995 ota van ismet nyugodt es rendezett eletunk, minden takargatas nelkul elismerem , ahogyan azt is hogy senki nem koteles felaldozni az eletet es a hazassagat egy remenytelen es onmagan segiteni nem tudo es akaro emberert. Nem vagyok keseru, elvezem az elet szepsegeit es nyugalmat a ferjemmel egyutt akivel tobb mint 45 eve vagyunk egyutt. Ha netan a beteg gyereked megoli a ferjedet az viszont nagyreszt a te lelkeden is fog szaradni mert tisztaban vagy a veszellyel es nem teszel ellene semmit. a gyogyszer segithet de erre garancia egy ilyen betegnel nincs. mindkettotok elete veszelyben van es oszinten kivanom ne erjen ilyesmi benneteket. Mellesleg az en gyerekem 15 eves koraig kicsit kulonc de nem kibirhatatlan gyerek volt , a baj akkor kezdododott amikor megjelentek a hallucinaciok es a hangok. kivanok neked erot hogy tuddd megvedeni magatokat ettol a szerencsetlen gyereketektol, es ot is onmagatol.
szept. 27. 01:52
 32/37 anonim ***** válasza:

31

Mivel beteg volt kezeltetni kelett volna. Na de mindegyis

szept. 28. 11:39
 33/37 anonim ***** válasza:

30-as

Persze adjam be párszor hozzam haza na ez mekkora egy hülyeség még csak akkor nem tudnám igazán kezelni. Mit gondolsz mi lenne jól meg lenne keveredve főleg amit nyár óta művel, erősebb a măniăkossăga,mint valaha volt. Ha én be adnám valahova akkor nem hoznám haza pláne nem havonta egyszer.

szept. 28. 11:42
 34/37 anonim ***** válasza:
Te tudod!
szept. 28. 17:57
 35/37 anonim ***** válasza:

31 es vagyok. 32 nek

itt ahol elek AKARATA ELLENERE MEG EGY 10 EV ES GYEREKET SEM LEHET KEZELTETNI, ORVOSHOZ VINNI, GYOGYSZER BEVETELRE KENYSZERITENI. Ugyanugy ahogy sajnos megtagdhatjak a veratomlesztest vagy barmilyen tipusu kezeleseket vallasi vagy barmilyen meggyozodesi okbol. 12 eves kortol a gyerek maga donthet melyik szulovel akar elni pl. a birosagi dontes ellenere is.

az en fiam egyszer elment a psichiaterhez amikor diagnosztizaltak a skizofreniat nala, es megbeszeltek aa kezeles tovabbi menetet. a kovetkezo alkalommal kozolte az orvossal hogy nem kivanja tovabbra igenybe venni a kezelest es nem hajlando gyogyszert sem szedni. Az orvos tudta hogy mivel sem on sem kozveszelyes nem volt nem tehet semmifele lepeseket a dontes ellen. ezert nem lehetett ot kezeltetni. Van egy ismerosunk akinek a fia 2 es tipusu cukorbeteg tobb mint 120 kg 14 eves hatalmas cukorszinttel, es nem hajlando sem a gyogyszeres kezelesre sem a dietara. sajnos itt a szuloknek vagy tanaroknak sot az orvosoknak sincs semmifele olyan ereje hogy barkit kenyszerithessenek barmire ha az egyen nem jarul hozza.

szept. 30. 07:10
 36/37 anonim ***** válasza:
33 as nak. meg az is jobb megoldas lenne ha egyaltalan nem hoznad haza csak te latogatnad meg idonkent mint ez ami most van. de a te eleted te dontesed, mi csak elmondtuk mit gondolunk vagy tennenk ebben a helyzetben.
szept. 30. 07:11
 37/37 anonim ***** válasza:
33as vagyok, kicsit félre értettek,időközönként agressziv nyáron háromszor volt ilyen durva. Azóta gyógyszer is lett emelve. Páran mondták adjak neki gyógyszert mert az intézetben is igy kezelnék, és milyen igazuk volt. Még nem durva addig marad itthon aztán meg latjuk mi lesz.
szept. 30. 17:59
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!