Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Azèrt írok ide mert màr nem...

Azèrt írok ide mert màr nem tudom mit tegyek.Van egy gyerekünk 4 èves lesz,sèrült...Születèsètől kezdve alvàsproblèmàs,az utobbi időben viszont extrèmen.Kèpes òràkat sírni,üvőlteni,engem harap, tèpi a hajam, ès szètmarja az arcom. MIT TEGYEK?

Figyelt kérdés

Gyülölöm magam amièrt nem tudok neki segíteni ,megnyugtatni.Ennek tetejèbe mèg a fèrjem is csak folyton szíd,megbànt hogy alkalmatlan vagyok ès hogy miatta van minden.Annyira fàj az egèsz

Mondtam neki hogy beszèljünk az orvosaival erről mert ez nem normàlis ès a gyerek ès èn ,mi is csak kikèszülünk.Erre ő azt mondja hogy nem elèg hogy így is fogyatèkos mèg gyogyszert is adnèk neki😭Màr nèha azon jàr az eszem hogy egyszerűen itt hagyok mindent ,vagy megölöm magam mert màr nem làtom a kiùtat.Estènkènt màr összehànyom magam a fèlelemtől mert tudom h mi vàr ràm hamarosan.Segítsègem nincs semmi,òviba mèg nem jàr mert a fèrjem nem engedte.

#dühroham #Sèrült gyerek #Hogyan tudnèk segíteni
2023. márc. 2. 22:18
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
81%
Nem ördögtől való a nyugtató. Neki is szüksége van pihenésre. Ha nem pihen eleget nem tud fejlődni és egész nap ingerült lesz.
2023. márc. 3. 08:11
 12/37 anonim ***** válasza:
30%
Sajnalom. En intezetbe adnám. Ez nem az az állapot amiert erdemes kuzdeni. :( tonkremegy az egesz eletetek. Hetvegen unnepnap latogatnatok es elhoznatok. Sajnalom tenyleg.
2023. márc. 4. 17:46
 13/37 anonim ***** válasza:
81%

Nagyon sajnálom, nagyon nehéz lehet neked . Nyugtató teát próbáltál már lefekvés előtt? Citromfű vagy hasonlót?

Hidd el jo anya vagy és jól csinálod, csak ha a kedves férjed ilyeneket mondd akkor ranyonja a belyeget a napokra is ideges leszel és ezt a gyerek is mehérzi . Orvosok mit mondanak , fog javulni az állapota? Nem tudom, hogy Van-e háziállata,lehet jó hatással lenne rá.

2023. márc. 4. 19:44
 14/37 A kérdező kommentje:
12!Sajnos a fèrjem màr említette ezt...Èn tuti addig ameddig egèszsègem engedi mellette leszek!Mondtam q fèrjemnek hogy kezdjeb nyugodtan ùj èletet ha szeretne,de èn az anyukàja vagyok tőlem ezt nem vàrhatja el!
2023. márc. 7. 21:11
 15/37 A kérdező kommentje:
Igen probàltam màr azt is fe semmi hatàsa nem volt.Tudom hogy az èn nyugalmam is befolyàsolja de ez szerintem màr tùlhat azon,vagyis sztem független tőle.Kaptunk egyenlőre àtmeneti megoldàsnak fenistil cseppeket...nem halottam mèg ròla nagyon kivàncsi leszek,közben kèrtem időpontot a neurológusnàl is.Az ő àllapota nem sokat fog vàltozni sajnos, egyèbkènt mindig fejlődik kicsit de olyan mint egy egèszsèges gyerek sosem lesz 😑
2023. márc. 7. 21:16
 16/37 anonim ***** válasza:
100%
A fenistil csepp antihisztamin. Allergia ellen van,pld meh darázs csípes vagy csalánkiütés esetén.
2023. márc. 8. 08:09
 17/37 anonim ***** válasza:
33%

12#

Ez nem az az allapot amiert erdemes kuzdeni??? Hala istennek a kerdezo ugy nez ki jo egeszsegi allapotnak orvend. Nem beteg. El tudja latni. Ha ez nem igy lenne megertenem a javaslatod hogy adjak be intezetbe. Ettol jobban tonkre mehet egy elet hogy valakinek beteg gyermeke szuletik!? Jo ember lehetsz…

2023. márc. 8. 08:21
 18/37 A kérdező kommentje:
Soha nem adnám be,gondolj bele 12-es ha a sajàt anyukàja vagyis èn sem tudom megnyugtatni akkor ott kifogja?Nem beszèl,èn èrtem szerencsère màr egy tekintetből hogy mit szeretne...ott ki fogja megèrteni?A szívem szakad meg ha csak erre gondolok így is higy mi lesz vele ha màr mi nem vagyunk.
2023. márc. 8. 08:26
 19/37 A kérdező kommentje:
Amùgy van allergiàja is de a dr. azt mondta h ettől elvileg fàradtabbnak kell h legyen,sajnos nem az....
2023. márc. 8. 08:30
 20/37 anonim ***** válasza:
74%
12 es vagyok ,azt irtad ongyilkos gondolataid vannak. Erre irjatok h anyuka jo egeszsegi allapotban van. Hat ez ellentmondasos. Nem,nincs jo ideg allapotban, amit abszolut megertek, en 4 evet sem birtam volna. Sot. Elvileg egeszseges kisfiammal a gyes 3.ev vegere mar en is karmoltam magam neha, ket kisgyerek is kiboritja az embert, hat milyen nehez lehet egy beteg gyermek. En nem biztis hogy tudnam csinalni ezt evtizedeken at, mikor latod hogy nem lesz jobb, nincs javulas. Nincs tobb nyaralas sem szorakozas. En ezt nem birnam, tudom,en gyrnge vagyok, ezert irtam az intezetet. Nem mindenki alkalmas otthon apolasra.
2023. márc. 8. 13:24
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!