Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Sni-s gyerekek szülei! Ti...

Sni-s gyerekek szülei! Ti hogy viselitek a karácsonyt?

Figyelt kérdés

Annyira elárasztott a gyász érzése. Mások szép karácsonyi családi képeket készítenek - mi még egy kép erejéig sem tudunk szép családnak tűnni.

Minden pillanatunkban ott van a másság. Már annyi mindent elengedtem, és mindig egyre többet kell.

2022. dec. 27. 14:14
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%
23-25höz annyit, hogy akkor sem szimpatikus az írásod, ha a sérült gyerek születését senki sem kívánja saját magának, igaz. Egy ismerősömnek egy hiperaktív gyereke van, és nem utazgat direkte, mert tudja jól, hogy kulcsszerepe van a gyereke életében ahhoz, hogy a lehető legjobban működjön, pl az iskolában is. Te mindenkit hibáztatsz, jogaid vannak, háborogsz... Szerintem kicsit vegyél vissza, és inkább azt reklámozd, hogy elsősorban a szülői jelenléten, nevelésen múlik, hogy milyen a gyermeked. Az oktatásban pedig, mivel lemarad a figyelmi neh3zsége miatt, így az otthoni szülői együttanulás sem elhanyagolandó. Vagy igen, fizess egy különtanárnak, és emellett neki is, mint mindenkinek köszönd meg szépen, hogy a gyermekeddel foglalkozik, mert ismerősöm szerint idézem: "kemény meló".
2023. jan. 4. 00:13
 32/33 anonim ***** válasza:
22%

"apa meg még mindig azt hiszi, hogy őket úgy kell nevelni, hogy majd én jól megmondom, hogy ki a főnök."

Jól teszi. Egy adhd-stől is elvárható bizonyos szinten a normális viselkedés és nem kell mindent erre fogni.

2023. jan. 4. 21:26
 33/33 anonim ***** válasza:
33%
Tényleg igaz, hogy úgy kell őket nevelni. Olvastam, hogy leginkább azért csúsznak el a gyerekek, mert egyáltalán nem nem nevelik őket. Ergo egy hiperaktívnál ez duplán fontos. Sajnálatos, hogy ez egy genetikailag öröklött dolog, és nagyon nehéz a családnak. Így le a kalappal azok előtt, akik nem menekülnek el a gyereküktől ilyen esetben.
2023. jan. 5. 00:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!