A csoport úgy döntött hogy adunk a 2kisgyereknevelőnek ajándékot, (10en vagyunk a csoportba) de a dajkanak nem illene adni? Nagyon ritkán van a gyerekekkel mert egy masik csoport dajkája is. Szerintetek?
Inkabb szegenyebbek a csoportunk szülei , de vajon nem sertodne meg a dajka ha nem kap semmit?
Ajandekkartyat adunk a kisgyereknevelőknek 5-5000ft ertekben, ha a dajkanak adunk neki is ugyanannyit, vagy elég kevesebb is?
Mindenkinek egyforman adnek!
Mit szolnal ha a dajka az egyik kezet torolne meg a gyerekednek, vagy felkesz etelt adna neki ? Ez milyen felfogas ?
A dajka behozza a kaját, és előkészíti az ágyakat, de nemnagyon van a gyerekekkel tényleg , mert 2 kisgyereknevelő van egy csoportba.
De értem amit irtok.
Nem tényleg keveset van konkrétan a gyerekkel, de szerinted mitől lesz tiszta a tányér meg a pohár? A mosdó, wc is öntisztuló? Az ágyak ki be másznak a helyükröl? A cipők talpáról lehulló sár elpárolog? A szemetes kiürül éjjel magától, miközben feltölti a zsebkendőt tartót és a szappantartót?...
Szerintem semmivel sem érdemel kevesebbet egy dajka mint egy óvónő
Ha kártyát nem is, de egy kis csoki vagy valami.
Én gondozónő vagyok és tavaly a fiam idejárt, mindenkinek adtam egy csokit a gnőknek meg utalványt +ba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!