Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Ùgy èrzem ide kell menekülnöm....

Ùgy èrzem ide kell menekülnöm... Azokhoz szòl a kerdèsem akinek halmozottan sèrült,sèrült gyerekük van,vagy ismerősènek,családban stb??? 3 èves halmozottan sèrült a kislànyom.(nem jàr,beszèl,enyhe èrtelmi fogy.ill autista vonàsok)

Figyelt kérdés

Imàdom ,az èletem adnàm èrte de vannak napok mikor ùgy èrzem nem.bírom tovàbb...Rettentően nehèz természete vqn,sokat sír ,ès persze a mindennapi küzdelmek a mozgàs lemaradàs miatt(alig tudok vele így tèlen valamit is csinàlni)

Szòval èn nem èrtem hogy tudnak màs hasonlò szülők àradozni hogy mekkora àldàs egy beteg gyerek...meg hogy mennyit tanít stb...kövezzetek meg de èn sajnos sokszor nem èszlelem ezeket acsodàkat mellette😪

Mit kellene tennem??

#Àldàs #Vagy mèg sem #Hogy lehet ezt kibírni
2022. dec. 5. 21:27
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
0%
lehet hogy felreerteheto volt amit irtam. ugy ertettem hogy ha megcsinaltak minden vizsgalatot es minden rendben volt, megszultem a gyereket AKIROL A SZULES UTAN DERULT KI HOGY A NEGATIV TESZTEK ELLENERE BETEG, akkor lemondtam volna rola es orokbeadasra engedtem volna at. Ugy erzem ha az ember megteszi a tole telhetot es ennek ellenere beteg gyereke szuletik akkor neki joga van eldonteni hogy ilyen esetben felaldozza e az eletet egy beteg gyerekert. Valoszinuleg sokak szamara ez hideg dontes de en nem vallalnek be egy beteg gyereket ha elozoleg nincs tudomasom rola hogy igy fog szuletni.Nem latnam sem ertelmet es foleg nem ereznem magam kepesnek arra hogy szeretni tudjam vagy egyaltalan kepes legyek gondoskodni rola. akik tudatosan vallaljak a beteg gyerekuket az o dontesuk, ok dontenek arrol hogy kepesek e bevallalni ezt az aldozatot. Fura egyebkent de egy beteg allatot (ha remeny van a javulasra) elvallalnek gondozasra egyreszt mertaz allat elethossza lenyegesen rovidebb masreszt mert ha annyira beteg lenne akkor lehetoseg van a humanus eutanaziara. Ahol en elek mindossze par eve engedelyeztek minden allamunkban az eutanaziat, es tavaly volt egy magyar 65 eves noismerosom aki egyik allamban elsokent elt ezzel a lehetoseggel. Tisztelem es becsulom azt hogy ugy akart elmenni hogy o dontson arrol meddig kepes elviselni a szenvedest amikor mar nincs remeny a gyogyulasra. En hasonlokeppen fogok tenni ha ilyen helyzetbe kerulok, annyi kulonbseggel hogy ha vannak hasznosithato szerveim azokat felajanlom a tudomany szamara azoknak akik ilyen kutatasokkal foglalkoznak.
szept. 16. 11:23
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!