Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Mindent meg adtam neki és...

Mindent meg adtam neki és ezzel így elrontottam mindent?

Figyelt kérdés
Kisfiam apukája hamar (1 éves volt) teljesen kilépet az életünkből,19.hónaposan ment fiam bölcsibe hogy tudjak dolgozni vagyis inkább meg adjak neki mindent, évekig ez ment, eltörte telefon kap ujjat, véletlen le ejtette tabját kapott újat, ezt úgy kell elképzelni 5-6 tab 6-7 telefon +2 tv, ezek mellet mindig mindent boltokból nem volt határ, mielőtt nagyon elkezdenétek bántani igen most már tudom!!! Mentségemre szolgáljon hogy nem akartam hogy szegény gyermek kora legyen mint nekem, első gyermek is. Fél éve borzasztóan rosszul kezdett viselkedni, szépen ami eltörött nincs helyette ujj, 4 hónapja nem telefonozik- 3 hónapja nincs tab (egyáltalán) PS4 1 hónapja H elvettem max heti 1-2 alkalom, és még mindig annyira szofogadatlan kiabál velem felemeli hangját, reggel kértem fujjunk orrot ő nem hàt ráűtőttem mérgembe, sírt utána rosszul esett, de már nem tudom H fegyelmezzem, hogy szót fogadjon, fáj H rávagtam de már nem tudom mivel büntessem, hiába beszélek vele hogy miért nem fogadsz szót kisfiam (7 éves). Tudom H elrontottam tisztában vagyok vele, aki nem tud tanácsot írni kaláccsal ne dobàljon van èppen elég itthon, köszönöm!

#anya #Megkapott mindent #Szülői gondatlanság #7 éves fiú gyermek
2022. szept. 15. 08:48
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
18# ezzel felfogással H vmit félre olvastál és ezáltal félre kombinálták, legközelebb ha adsz kalácsot olvasd el rendesen..... Szomorú és bosszantó H aki ad tanácsot nekem olvasni sem tud, ez még rosszabb mint aki alkalmatlannak hív!
2022. szept. 18. 16:02
 22/23 anonim ***** válasza:

Igen Niki! Időt kell tölteni a gyerekkel. Nem baj ha szalad a háztartás, ovi után legyetek együtt. Sokmindent lehet ekkora gyerekkel már együtt csinálni, de legyen altatáskor olvasós mese, délután valami társas. Nem kell táblás, hosszú. Egy szójáték, egy szerű barkochba is megteszi. Lehet kirakózni, rajzolni, malmozni, dámázni. Fürdéskor csak beül az ember és megtanul kérdezni, hallgatni.

Te is nagyon fáradt lehetsz, adj pihenőt magadnak is.

Amíg szép az idő, menjetek el valami közeli szabad helyre kirándulni. Gyűjtsetek levelet, termést, keresgéljetek állatokat. Szendvics, víz, labda, takaró, és már mehettek is.

Aludj sokat! A kimerült anya kétségbeesett anya is.

Sok sikert! Menni fog!

2022. szept. 28. 20:07
 23/23 anonim ***** válasza:

Az hogy felebredtel az utolsó pillanatban adhat reményt.

Ha nem akarod elb.ni teljesen ot es a te eleted is .

Együtt toltott idő, az hogy kimentek stbstb adhat csak javulást plusz természetesen az hogy nem kap mindent meg hanem TESZ ÉRTE. Ezt kellene megjegyezd.

Másképp szenvedés vár rád. Te választasz

2022. dec. 13. 11:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!