Mindent meg adtam neki és ezzel így elrontottam mindent?
12# gondolom saját szüleid is így beszéltek veled hogy így viselkedsz te is másokkal! Biztos neked is ezt mondták alkalmatlan vagy gonosz naiv miért eszel teherbe, saját problémáidat ne én rajtam tőlcsd le! És ez nem volt tanács, nem hiszem hogy jobb nevelést kaptál ha ide gunyolodni jősz bàntani az embereket mert nem érted az oldal lényegét, kérdésre választ nem tudsz adni, akkor ne velem hanem otthon saját gyerekeiddel és pàroddal beszélj így, vagy szűleiddel, ő tőlük tanultam ezt primitív gonosz kötekedő beszéd stílust? Mert tudtommal én nem beszéltem eddig ilyen hangba veled! Nagyon sajnállak hogy itt adod ki sanyarú lehet hogy senki otthon nem halgat meg és befordulsz magadba ezzel nem veszed észre H másokat bantast?
Én beismertem H hibàztam, felvállalom, soha nem háritanék másra és probàlok segítséget kérni megoldást találni problémákra. Nagyon sajnállak.
12# válaszára, nem nem érzem magam alkalmatlannak, csak kertem segítséget ki milyen esetben volt mi segített rajtuk- rajta, ez olyan igazi nagy probléma, én támadók? Hát ő nevezett teljesen alkalmatlan anyának, de úgy tudom azoktól elveszik gyermekeket meg nem dolgoznak nem tudják biztosítani az alap ellàtàst saját gyermekeiknek. Hogy mondthat ilyet vki - vkire.
De kivagytok ezzel tab- telefonnal..... Csúnyán leragadtatok, az 21. Században vagyunk, anno nem ez volt menő hanem más és az is volt gyerekeknek meg sem haltak bele, hogy ezen nem tudtok túllépni, fejlődni nem szokás de mindegy is, nem veszekedni sem vitatkozni jöttem ide.
Igen, a képernyő, tablet, telefon, játékkonzol kifejezetten rosszat tesz bizonyos életkor alatt a gyereknek, egyre újabb kutatási eredmények ezt mutatják.
Hiába élünk szerinted a 21. szd-ban, amikor Steve Jobs, Bill Gates, más Szilicium-völgyi számítógépes guruk kifejezetten TILTOTTÁK a gyerekeiknek az okostelefon, a tablet, stb hazsnálatát.
Ma már Kaliforniában dollárezreket fizetnek havonta, hogy képernyőmentes óvodába, iskolákba adják a gyerekeket, hogy meglegyen az meberi kapcsolat, ne a telefon és a Facebook, YT, tiktok nevelje fel a gyerekeket.
18# soha 7 éves fiam nem emelt kezét ràm!
Honnan vették ilyet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!