Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Mindent meg adtam neki és...

Mindent meg adtam neki és ezzel így elrontottam mindent?

Figyelt kérdés
Kisfiam apukája hamar (1 éves volt) teljesen kilépet az életünkből,19.hónaposan ment fiam bölcsibe hogy tudjak dolgozni vagyis inkább meg adjak neki mindent, évekig ez ment, eltörte telefon kap ujjat, véletlen le ejtette tabját kapott újat, ezt úgy kell elképzelni 5-6 tab 6-7 telefon +2 tv, ezek mellet mindig mindent boltokból nem volt határ, mielőtt nagyon elkezdenétek bántani igen most már tudom!!! Mentségemre szolgáljon hogy nem akartam hogy szegény gyermek kora legyen mint nekem, első gyermek is. Fél éve borzasztóan rosszul kezdett viselkedni, szépen ami eltörött nincs helyette ujj, 4 hónapja nem telefonozik- 3 hónapja nincs tab (egyáltalán) PS4 1 hónapja H elvettem max heti 1-2 alkalom, és még mindig annyira szofogadatlan kiabál velem felemeli hangját, reggel kértem fujjunk orrot ő nem hàt ráűtőttem mérgembe, sírt utána rosszul esett, de már nem tudom H fegyelmezzem, hogy szót fogadjon, fáj H rávagtam de már nem tudom mivel büntessem, hiába beszélek vele hogy miért nem fogadsz szót kisfiam (7 éves). Tudom H elrontottam tisztában vagyok vele, aki nem tud tanácsot írni kaláccsal ne dobàljon van èppen elég itthon, köszönöm!

#anya #Megkapott mindent #Szülői gondatlanság #7 éves fiú gyermek
2022. szept. 15. 08:48
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
89%
Az igen…
2022. szept. 15. 23:57
 12/23 anonim ***** válasza:
50%
Ha nem bírsz vele és teljesen alkalmatlan anya vagy, akkor miért estél újra teherbe?
2022. szept. 16. 00:02
 13/23 A kérdező kommentje:

12# gondolom saját szüleid is így beszéltek veled hogy így viselkedsz te is másokkal! Biztos neked is ezt mondták alkalmatlan vagy gonosz naiv miért eszel teherbe, saját problémáidat ne én rajtam tőlcsd le! És ez nem volt tanács, nem hiszem hogy jobb nevelést kaptál ha ide gunyolodni jősz bàntani az embereket mert nem érted az oldal lényegét, kérdésre választ nem tudsz adni, akkor ne velem hanem otthon saját gyerekeiddel és pàroddal beszélj így, vagy szűleiddel, ő tőlük tanultam ezt primitív gonosz kötekedő beszéd stílust? Mert tudtommal én nem beszéltem eddig ilyen hangba veled! Nagyon sajnállak hogy itt adod ki sanyarú lehet hogy senki otthon nem halgat meg és befordulsz magadba ezzel nem veszed észre H másokat bantast?

Én beismertem H hibàztam, felvállalom, soha nem háritanék másra és probàlok segítséget kérni megoldást találni problémákra. Nagyon sajnállak.

2022. szept. 16. 11:35
 14/23 anonim ***** válasza:
28%
Töltsd ki, gúnyolódni, jössz, szüleiddel, hallgat és még sorolhatnám a hibákat..
2022. szept. 16. 12:07
 15/23 anonim ***** válasza:
79%
Kedves kérdező. A 12-es válaszoló csak feltett egy kérdést, te pedig már támadod. És amúgy is, minek kell a hétéves kisgyereknek telefon, tablet?
2022. szept. 16. 12:12
 16/23 A kérdező kommentje:

12# válaszára, nem nem érzem magam alkalmatlannak, csak kertem segítséget ki milyen esetben volt mi segített rajtuk- rajta, ez olyan igazi nagy probléma, én támadók? Hát ő nevezett teljesen alkalmatlan anyának, de úgy tudom azoktól elveszik gyermekeket meg nem dolgoznak nem tudják biztosítani az alap ellàtàst saját gyermekeiknek. Hogy mondthat ilyet vki - vkire.

De kivagytok ezzel tab- telefonnal..... Csúnyán leragadtatok, az 21. Században vagyunk, anno nem ez volt menő hanem más és az is volt gyerekeknek meg sem haltak bele, hogy ezen nem tudtok túllépni, fejlődni nem szokás de mindegy is, nem veszekedni sem vitatkozni jöttem ide.

2022. szept. 16. 14:26
 17/23 anonim ***** válasza:
94%

Igen, a képernyő, tablet, telefon, játékkonzol kifejezetten rosszat tesz bizonyos életkor alatt a gyereknek, egyre újabb kutatási eredmények ezt mutatják.

Hiába élünk szerinted a 21. szd-ban, amikor Steve Jobs, Bill Gates, más Szilicium-völgyi számítógépes guruk kifejezetten TILTOTTÁK a gyerekeiknek az okostelefon, a tablet, stb hazsnálatát.

Ma már Kaliforniában dollárezreket fizetnek havonta, hogy képernyőmentes óvodába, iskolákba adják a gyerekeket, hogy meglegyen az meberi kapcsolat, ne a telefon és a Facebook, YT, tiktok nevelje fel a gyerekeket.

2022. szept. 17. 08:09
 18/23 anonim ***** válasza:
87%
Ha nem tudod mennyire ártalmas egy ilyen kis gyereknek a kütyüzés, akkor alkalmatlan vagy. Ezen nem megsértődni kell, hanem elgondolkodni. A 7 éves gyereked ver téged! Mi lesz 10 év múlva!?
2022. szept. 17. 08:27
 19/23 A kérdező kommentje:

18# soha 7 éves fiam nem emelt kezét ràm!

Honnan vették ilyet?

2022. szept. 18. 15:58
 20/23 A kérdező kommentje:
Szerintem az alkalmatlan szülők itt kezdődnek akiktől elveszik, az H voltak vannak hibàim nem egyenlő az alkalmatlan kifejezéssel.
2022. szept. 18. 16:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!