Teljesen ki vagyok, ennyire elrontottam mindent?!
Két három napja a 11 hetes babám állandóan rajtam cumizik. Letenni is csak rafináltan tudom, de kb 5 perc után megint üvölt. Csak a cici nyugtatja meg, nem tudom már mit csináljak. Tényleg három napja csak kézben van úgy félek hogy ez így marad. Mi lehet a gond miért ilyen frusztrált? Mit csináltam rosszul? Mikor jönnek jobb napok? Azt sem tudom mit kérdezzek, annyira e vagyok keseredve... Nem tudom mit kell csinálni, vagy hogy csináljam hogy jó legyen. Mennyire legyek erőszakos, vagy mindent hagyjak ahogy neki jó? Legyen rajtam egész nap és üljek vele a kanapén ha neki ez a jó? Ha csak rajtam alszik hagyjam hogy rajtam aludjon? Ne próbáljam meg letenni, fontosabb hogy kipihenje magát? Vagy mindent elrontottam? Vagy csak front van? Vagy növekedési ugrás? Vagy "elkényeztettük"
Ha így lenne akkor is folyton cicin akarna lenni? Akkor elég lenne ha csak kézben van nem?
Megpróbáltam csak oda menni hozzá most az előbb mikor letettem, hogy simizem, és paskolom énekelek nyugtatom de csak egyre jobban sírt. Kivenni is hiába vettem addig ordított amíg nem kapott cicit.
A legvégső esetben meg szoktam várni apát (az ő apját :) ) oda adom neki cici uatan rajta alszik addig mindent megcsinálok sosbe. De gondolom ez sem jó így. Valaha el fog múlni ez az érzés hogy mindent elrontok/elrontottam??!
Szerintem alig három hónaposan még elég kicsi. Nem fogom ezt huzni 3eves koráig! Most úgy érzem rám van szüksége. Egyébként nem mondom hogy nem probaltam a cumit, de szinte úgy kell a szájában tartani. És ha nem kap. Rá egyből az már raszoktatás a cicimmel nem tud oviba menni de cumival igen.
Ez egyébként is nagyon vitatárgya ez a cumi dolog mindenhol. Ezt az első pár hónapot valahogy így megéljük. Ha cici akkor cici. Később már úgy sem én leszek az egyetlen dolog amire koncentrál. Ha maszik, kúszik, ül.. stb
Én amikor már láttam, hogy szopizás közben már nem nyel, csak cumizik, akkor cumit adtam neki. És ezzel nem 'dobtam el magamtól'. Ott volt a karomban, hozzám bújt, puszilgattam, énekeltem Neki, Ő pedig cumizott. De nem a mellemmel.
Rövid időn belül megtanulta, hogy a cici nem cumizásra, hanem evésre van, és utána semmilyen problémát nem jelentett ez már.
Ennek eredményeként a napjaink nyugodtan teltek. Este aludtunk, nappal játszottunk, nem csak a cicimen lógott egész nap. Tudom mellette a háztartást is vezetni, mert mindennek meglett az ideje nálunk: az evésnek, az alvásnak, játszásnak...stb. ki tudtunk mozdulni, ha az esett éppen jól.
Nem tudom, hogy így hogy tudtok akárhová is elindulni, mert pl. bevásárolni menni úgy, hogy a melleden lóg egyfolytában... én biztosan nem csinálnám, és nem is csináltam ezt.
Azért a naturizmusnak is vannak olyan határai, ami már inkább hátrányos, mint előnyös. A kötődést másképp is ki lehet alakítani, mint cicivel, és ettől nem leszel gonosz boszorka a babádnak sem. Pl. hordozókendő jó alternatíva erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!