Altatás. Teljesen elrontottam?
2 hetes a tündéri kisbabám. Szépen szopizik, minden rendben van vele, viszont nem szeret a kiságyban aludni, csak ölben. Ez kissé megnehezíti a napjaimat, hiszen nappal még 1-1 órára le tudom rakni vagy a kiságyba, vagy az Adamo hintába amikor nagyon beájul evés után, viszont éjjel ez már lehetetlen, este 10-től reggel 6-ig a mellkasomon alszik.
Természetesen már megkaptam a letolást ezért, hogy most rontom el, viszont én tudom, hogy ő még annyira picike, vágyik a bőrkontaktusra, az anyuka közelségére és főként este, nincs szívem le-föl pakolászni a kiságyába, amíg el nem fárad a sírásban.
Vajon hogy tudnék ezen változtatni, hogy mind a kettőnknek jó legyen? Éjjel alig tudok aludni, mert magas párnákra dőlök hátra, hogy a babának kényelmes legyen, és fogom két oldalról magamon egy puha takaróval betakarva, nehogy leguruljon rólam. Tudom, hogy ez sem igazán biztonságos, mert véletlenül én is elalhatok, de amikor rajtam van, annyira ébren vagyok, minden kis szuszogását hallom.
Teljesen normális! :)
Olvass utána a 4.trimeszternek ;)
Szerinted 2 hét alatt el lehet rontani? Szerintem nem, ilyenkor nagyon picik, saját magukkal vannak elfoglalva, nem lehet őket nevelni, elrontani.
Én biztosan nem hagynám, hogy rajtam aludjon, egyrészt mert veszélyes, másrészt nekem is kell pihennem, nemcsak a babának. Szülés után rossz állapotban voltam, úgyhogy szerencsére nem tudtam tulromantikázni az ujszülöttkort, a lányom ment evés után a kiságyba, azóta is teljesen jól alszik, minden tutujgatás nélkül.
Semmit nem rontottál el, teljesen normális :-)
2 hetesen elrontani???? Belegondolnak egyáltalán mit beszélnek? Nem hiszem.....
Nem rontottad el. Egy 2 hetest meg nem is lehet elrontani.
Az enyém 4 hónapos koráig aludt rajtunk vagy mellettünk, csak ringatva aludt el. Egyik napról a másikra leszokott róla. Kiságyában alszik egyedül.
Semmi nem fog változni pár hét múlva. Ez egy folyamat. Egyre kevesebbet alszik majd rajtad, egyre többet lesz ébren, egyre jobban ellesz egyedül. De nem egyik napról vagy hétről a másikra, hanem hosszú hónapok, évek alatt.
Ráadásul nem is egyformák a babák, ezért nincsenek fix pontok. Figyelj a babádra és magadra, ne másokra :-)
2hete még egy test voltatok!!
Bármit is teszel, soha ne hagyd sírni! Abból azt látja, hogy nem érdekel Téged, akinek a része volt.
Fog-e változni?? Ne viccelj, 862milliószor. Nagyon brutál gyorsan felnőnek!!
Az enyém 26hós, már néha azt mondja: Anya, hátrébb!!
És még csak két éve él...ez nagyon rövid idő. Én tartottam, amennyit kellett, elenyésző az idő, amit őt szolgálva töltök, sokkal több lesz nélküle... én kihasználnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!