Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Altatás. Teljesen elrontottam?

Altatás. Teljesen elrontottam?

Figyelt kérdés

2 hetes a tündéri kisbabám. Szépen szopizik, minden rendben van vele, viszont nem szeret a kiságyban aludni, csak ölben. Ez kissé megnehezíti a napjaimat, hiszen nappal még 1-1 órára le tudom rakni vagy a kiságyba, vagy az Adamo hintába amikor nagyon beájul evés után, viszont éjjel ez már lehetetlen, este 10-től reggel 6-ig a mellkasomon alszik.

Természetesen már megkaptam a letolást ezért, hogy most rontom el, viszont én tudom, hogy ő még annyira picike, vágyik a bőrkontaktusra, az anyuka közelségére és főként este, nincs szívem le-föl pakolászni a kiságyába, amíg el nem fárad a sírásban.

Vajon hogy tudnék ezen változtatni, hogy mind a kettőnknek jó legyen? Éjjel alig tudok aludni, mert magas párnákra dőlök hátra, hogy a babának kényelmes legyen, és fogom két oldalról magamon egy puha takaróval betakarva, nehogy leguruljon rólam. Tudom, hogy ez sem igazán biztonságos, mert véletlenül én is elalhatok, de amikor rajtam van, annyira ébren vagyok, minden kis szuszogását hallom.

2017. okt. 17. 10:47
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Még nem rontottad el, de el fogod, ha így folytatod! Ha nem leszel kipihent, az a babádnak sem lesz jó, sőt!! Pár hét/hónap múlva nem fogd tudni letenni. Éjjel szerintem ne altasd a mellkasodon...
2017. nov. 8. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!