Gabszem kérdése:
Lehet, hogy mindent elrontottam?
Figyelt kérdés
16 hós kislányomat eddig ringatva altattam, kb. 10-15 perc alatt elaludt. Mivel mindenki azzal traktál, hogy a gyereknek egyedül kell elaludni, meg hogy bele kell szoktatni az ágyba adtam neki egy macit és beleraktam az ágyba, simogattam és így elaludt. Ez 2 napig egész jól ment de azóta45 perc legalább, oda jutottunk , hogy most már se a kezemben se az ágyban nem akar elaludni. A kezemből kitépi magát, az ágyban meg csak játszik, rugkapál. Sokan mondták hogy csak belerakják az ágyba a gyereket, az beszélget, aztán egyszer csak elalszik, de az enyém sír ha ott hagyom. Nagyon elkeseredtem, mert ráadásul mostanában fél éjszaka is fent van és sír, és ez így már nagyon fárasztó.2013. máj. 30. 13:53
1/2 anonim válasza:
Kb. ennyi idős volt a fiam is mikor rászoktattam az esti egyedül elalvásra. Nálunk is volt az időszak mikor ringatni kellett, aztán fogni a kezét amíg el nem aludt. És egyszer elegem lett... Fürdés, öltözés után a fotelban ülve meséltem neki vmi rövidet (ált. azt ami volt aznap) utána puszi, elköszöntem, beraktam a kiságyba. Első alkalommal kb. 1 óra volt mire elaludt. Mindig fellát, sírt. Bementem visszafektettem, első 2 alkalommal még mondtam neki, hogy aludjon szépen stb... Utána már csak visszafektettem, de nem szóltam hozzá. Kb. 1,5 hétig játszottuk ezt, persze napról napra kevesebb időbe telt mire elaludt. Azóta is szépen elalszik egyedül.
2/2 anonim válasza:
Hát én nem hallgatok senkire. Az én kisfiam is 16 hónapos, még szopik is ráadásul. Mindenki mondja, hogy már nem kéne, és egyedül kellene elaludnia stb. Nem foglalkozom vele. Ő is a kezembe alszik el, sokszor szopizva, de így jó neki és nekem is.
A nagyobbik fiamat is ringattam, aztán 18 hónapos kora körül egyik- napról a másikra abbahagyta a szopizást és magától lefeküdt az ágyba és már aludt is.
Biztos törés volt neki, hogy egyik nap még ringattad, a másik nap már egyedül kellett aludnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!