Autista hisztit lehet úgy kezelni, hogy ignorálom?
Autista dührohamot lehet úgy kezelni, hogy nem veszek róla tudomást?
Egyszerűen az emberi korlátaim végén vagyok.
Nem.
Ha nem szünteted meg a kiváltó okot, nem kerülöd el, akkor végkimerülésig üvölt.
Fű de aterzem most kérdező. Sajnos nincs rá általános válasz, de ha nagyon szakad a cérna akkor ha biztonságos helyen van akkor szerintem meg kell próbálni, mert ha te is kikeszulsz akkor az nagyon nagy baj.
Én már vettem magamnak fuldugot mert megőrülök a folyamatos uvoltestol.
Az èn gyerekemnèl nagyon sokàig ez volt az egyetlen út. Csak csendben ottvoltam. Ha nagyon csapkodni vagy harapni akart, akkor megfogtam, hogy ne sikerüljön.
Most màr nagyobb, sokszor megbeszelhető vele, hogy mi a gond. Ès nem is borul ki annyiszor.
6-os vagyok, nekünk nincs hivatalos diagnózisunk. Nem jà iskolàba, magàntanulò (nem Magyarorszagon èlünk) , ìgy nincs szüksegünk semmilyen kòdra.
Enyhèn auti ès ADHD-s. Ahogy nől, egyre kevesebbszer borul ki. A többi tünetèvel pedig tud teljes èletet èlni, annyira enyhèk, vagy annyira körè tudjuk èpìteni az eletvitelünket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!