Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Hogyan ignorálod a kutyakakát...

Hogyan ignorálod a kutyakakát az utcán?

Figyelt kérdés
Egy elég bunkó városban élek, annak is egy bunkó környékén. itt nem szokás felszedni a kutya után. Ha kimegyek a panelból, már az ajtó előtti pici füves részen ott a kutyakaka. Jól megcsapja az orrom. Ezután tényleg lépek max 4-et és a füves részen a járda mellett egy újabb friss végtermék, lépek megint 4-et és újra, így tovább. Ha kicsit elhagyatottabb utcában sétálok ahol van egy nagyobb füves rész vagy park, játszótér, az végig van kakiltatva a kutyákkal, 2 lépésenként van már. Elhányom már magam, ha ki kell menni a lakásból. Kb senki sem szedi fel itt magaután a kutyája ürülékét, valamiért nem szokás itt. Ott díszeleg több száz a járdák mellett és hányingert keltő a bűz. Az emberek már itt megszokták, nem érdekli őket, de én már sírógörcsöt kapok, hogy konkrétan MINDENHOL kutyaürülék van. Bárcsak túloznék, de sajnos én magam látom, hogy a fiú úgy fut a kiskutyával, hogy a fenekén ott lóg a kaki és egyszer csak kipottyan a járdásra (ott is kerülgetek párat). Aztán nem egyszer láttam, hogy elvégezte a kutya a dolgát és az ember(ek, mert hogy több ilyen eset volt) nem szedte fel utána. Rászólok, hogy haló?? Erre maradjak már meg magamnak, ő(k) nem szedi(k) fel. Olyan mintha Indiában élnék, hogy mindenhol ott az ürülék az utcán.... Hogyan ignoráljam a dolgot, hogyan ne érdekeljen?

2021. ápr. 11. 15:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Sehogyan, attól nem fog eltűnni.
2021. ápr. 11. 16:05
 2/13 A kérdező kommentje:
Nyilván ott marad. De valahogy el kell fogadni, hogy ez van, valahogy meg kéne tanulnom nem undorodni tőle. Mert az nem megoldás, hogy egész nap a lakásban ülök. Valahogy figyelmen kívül kéne hagynom, amikor sétálok és nem elhányni magam tőle.
2021. ápr. 11. 16:11
 3/13 anonim ***** válasza:
0%
Én szeretem a kutyákat, szóval nem kell ignorálnom őket :)
2021. ápr. 11. 16:21
 4/13 anonim ***** válasza:
60%
Kérdező, szerintem menj pszichológushoz
2021. ápr. 11. 16:22
 5/13 anonim ***** válasza:
Legfeljebb a pszichopaták képesek arra hogy valóban ki tudjanak zárni létező dolgokat, és úgy tudjanak tenni mintha nem lenne.
2021. ápr. 11. 16:22
 6/13 A kérdező kommentje:
Gondolom kettes azért annyira nem jó az ürüléküket szagolgatni, kerülgetni, akármennyire is szereted a kutyákat. És mindenhova, ahova nézel, ezek díszelegnek a járda mellett. És miért kéne pszichológus? Mert nem akarok sétálás közben mindenhol kutyakakát látni? Mert hogy rávenni nem lehet a gazdákat, hogy szedjék fel. Más megoldás meg nincs, mint az elfogadás és ignorálás megtanulása.
2021. ápr. 11. 16:53
 7/13 Metionin ***** válasza:
93%
Én jó környéken lakom ezek szerint, mert emberkakit többször láttam széthagyva, mint kutyáét. Igazából nem tudsz mit tenni, ha a gazdiknak derogál felszedni. Attól hogy mérgelődsz, nem fog a kaki bemászni a kukákba. Annyit tehetsz, hogy figyelmesen közlekedsz hogy ne lépj bele.
2021. ápr. 11. 17:00
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Én azt utálom, hogy emiatt más kutyásokat is megbélyegeznek. Nem egyszer volt olyan, hogy idegenek velem kezdtek el üvölteni, hogy az nem az én kutyám szara-e/vagy a itt ne sétáltasd mert ideszarik...közben én más kutyaszarát is felszedem néha, nehogy azt higyjék a miénk az. :/
2021. ápr. 11. 17:23
 9/13 anonim ***** válasza:
-higgyék, édes jó Istenem már ezt sem tudom.
2021. ápr. 11. 17:24
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Keress egy tragyagyarto ceget es add el neki a kutyakakit!! Aztan terjeszd el,mennyi penzt keresel beloluk. Ettol olyan irigyek lesznek,h felszedik es kidobjak . Ki kell hasznalni a magyar irigy mentalitast.😂
2021. ápr. 11. 17:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!