Hogyan ignorálod a kutyakakát az utcán?
Figyelt kérdés
Egy elég bunkó városban élek, annak is egy bunkó környékén. itt nem szokás felszedni a kutya után. Ha kimegyek a panelból, már az ajtó előtti pici füves részen ott a kutyakaka. Jól megcsapja az orrom. Ezután tényleg lépek max 4-et és a füves részen a járda mellett egy újabb friss végtermék, lépek megint 4-et és újra, így tovább. Ha kicsit elhagyatottabb utcában sétálok ahol van egy nagyobb füves rész vagy park, játszótér, az végig van kakiltatva a kutyákkal, 2 lépésenként van már. Elhányom már magam, ha ki kell menni a lakásból. Kb senki sem szedi fel itt magaután a kutyája ürülékét, valamiért nem szokás itt. Ott díszeleg több száz a járdák mellett és hányingert keltő a bűz. Az emberek már itt megszokták, nem érdekli őket, de én már sírógörcsöt kapok, hogy konkrétan MINDENHOL kutyaürülék van. Bárcsak túloznék, de sajnos én magam látom, hogy a fiú úgy fut a kiskutyával, hogy a fenekén ott lóg a kaki és egyszer csak kipottyan a járdásra (ott is kerülgetek párat). Aztán nem egyszer láttam, hogy elvégezte a kutya a dolgát és az ember(ek, mert hogy több ilyen eset volt) nem szedte fel utána. Rászólok, hogy haló?? Erre maradjak már meg magamnak, ő(k) nem szedi(k) fel. Olyan mintha Indiában élnék, hogy mindenhol ott az ürülék az utcán.... Hogyan ignoráljam a dolgot, hogyan ne érdekeljen?2021. ápr. 11. 15:49
12/13 anonim válasza:
Beleőrülni se jó. Ha valaki szereti a kutyákat, akkor nem hiszem, hogy ignorálnia kéne őket.
Ha olyan helyen sétáltatják őket ahol szabad, akkor nem lehet, és nem is kell tenned semmit. Biztos van olyan park, ahol nem szabad kutyát sétáltatni, és ahol nincs ennyi elpotyogtatva a fűbe.
Játszótereken meg ilyen helyeken sem tudom, hogy mennyire szabad.
13/13 anonim válasza:
Én Pesten lakom, és a belső kerületekben mindenhol ez van, néha a külvárosban is. Nincs mit tenni sajnos, nálunk ilyen alacsonyan van a kutyatartás kultúrája. Aztán ha jön valaki, aki berág és felszórja a területet mérgezett csalétekkel, tűvel átszurkált húsdarabokkal, akkor meg megy a sírás hogy szegény kutyikákkal hogy lehet ilyet tenni, milyen szívtelen emberek vannak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!