Milyen jó zaj elleni dolog lenne jó, hogy szomszéd lakásfelújítása közben tudjak aludni?
Én tök megértek mindenkit meg minden, hogy ez evvel jár, stb... de gondolom azt is meg lehet érteni hogy nem szeretnék a kialvatlanság miatt balesetet okozni magamnak vagy rosszabb esetben másnak. Vagy elveszteni az allasom. Éjszakás műszak.
Ezt a füldugó+ altató dolgot próbáltam, de csak nyomott voltam tőle, és ki se aludtam magam, sajnos felébredtem a falbontásra.
Nincs semmi más ami jobban visszafogja a hangot? Olyan jó lenne ha mindenki boldog lenne, de komolyan.
Reggel 8 este hatig nyomja, és nekem már 20.20 kor menni kell, még délután se nagyon van lehetőségem aludni.
(Kerestem valami helyet ahol lehet aludni, de piszok hideg van még kint aludni).
Egy felújítást, pláne falbontást semmi sem fog elnyomni.
Ezt sajnos bevállaltad az éjszakai műszakkal együtt, mert senki sem fog éjjel zajongani ilyenekkel. Max lehet beszélni vele, hogy meddig fog tartani vagy hogy esetleg a munkanapjaidon be tudná-e fejezni korábban. De akkor meg tovább tart az egész.
Nem sajnos nem vállaltam a 3 műszakot. 2-őt szerettem volna. Egyszerűen csak ez volt.
Ez egy vállalkozó lehet, mert természetesen a tulaj nem lakik itt. (Általában nem szokták végighallgatni a saját lakás felújításaikat, eddig mindenki elköltözött aki lakást újított fel).
Kettő nagyon jó barát van a közelben. Sajnos egyik sem opció. Szüleim 150km messze.
Nem tudom, hogy ezek a zajszűrő fülpántok mennyire jók, hatásosak, mert a pénzt se szeretném ki szórni az ablakon.
De, azzal, hogy aláírtad a munkaszerződést, vállaltad az éjszaka minden kellemetlenségét, hiszen te élsz onnantól az átlagtól hót eltérő életmódot. Ha nem szeretem kérdése volt, akkor is egyéni szocprobléma, semmilyen szinten nem releváns a szomszédnak és ebben a kérdésben sem. Egy vállalkozónak meg pláne nem, neki a kiadott munkát kell megcsinálnia, akkor, amikor megbízták vele.
Továbbra is az egyetlen lehetőség, hogy felkeresed a lakót (ha nincs ott, akkor Facebook, Messenger, közös képviselőn keresztül, galambpostán, ahogy akarod) és megpróbálsz vele egyezkedni. De ha ott is csak kötekedni tudsz, mint itt, ne számíts sok jóindulatra.
Én is éjszakázom, ez van, qrva szar, mikor valaki fúr, de nem várhatom el, hogy egy egész ház kussban lépkedjen napközben, mert nekem úgy jó. Lakást, lépcsőházat, komplett vasútvonalat is újítottak már fel mellettem és jelenleg is egy üzemet építenek, ami marhára hallatszik, nem lehet mit csinálni az elköltözésen, egyezkedésen vagy túlélésen kívül.
5-ös!
Alaposan olvasd át még egyszer a kérdést kérlek!
Köszönöm szépen!
Nekem a 3M füldugó és aktív zajszűrős headset vált be.
Egyszerre használom a kettőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!